Telephone hotline: +32 2 380 23 32

Eindelijk: onze nieuwe website

04.04.2016

Met enige trots presenteren we u onze geheel nieuwe website.

Als informaticabedrijf dat ook websites ontwikkelt, is het natuurlijk belangrijk om het goede voorbeeld te geven. Daarom hebben onze website volledig vanaf nul opnieuw opgebouwd, en dit volgens de recentste standaarden.

 

  • Responsive. Dit wil zeggen dat de website zowel op zeer grote schermen als op smartphoneschermen een mooi en overzichtelijk ontwerp heeft. De website past zich dus aan aan de grootte van het scherm van de bezoeker. Meer en meer bezoekers surfen ook mobiel, dus deze steeds groter wordende groep kan bij het ontwikkelen van een nieuwe site zeker niet vergeten worden.
  • Secured SSL. Hackers worden steeds inventiever en zijn op steeds meer manieren in staat om uw gegevens te bemachtigen, bijvoorbeeld door een niet beveiligd contactformulier op een website. Daarom hebben wij nu ook gekozen om de informatie tussen bezoekers en onze websites versleuteld te versturen.

 

En hoe is dit geregeld bij uw website?
Zeggen bovenstaande puntjes u niet veel? K-Force kan u hierbij helpen. Wij werkten doorheen de jaren reeds verschillende websites met succes uit voor verschillende grote, maar ook minder grote ondernemingen.
Neem contact op met onze salesafdeling voor meer informatie.