Snelle updates

Tijd voor een welverdiende vakantie! Er wordt nu meer gekozen voor een langere reis ter compensatie van de afgelopen jaren waarbij reizen moeilijker lag, dus daarom willen we zeker nog even jullie aandacht vestigen op enkele zaken vóór je naar je vakantiebestemming vertrekt. Read more

Er circuleren tal van voorbeelden van zeer goed nagemaakte, malafide e-mails en loginpagina’s die moeilijk te onderscheiden zijn van de legitieme versie. Met een zekere regelmaat krijgen we te maken met gevallen waarbij medewerkers hun logingegevens zo gestolen worden. Read more

Verzeker je bedrijfscontinuïteit tijdens de pandemie

Comfortable homeworking through the cloud
Oplossingen

Verzeker je bedrijfscontinuïteit tijdens de pandemie

K-Force helpt je bedrijf met telewerken

De strijd tegen de tweede golf van de Covid-19-pandemie heeft thuiswerken opnieuw bovenaan de agenda gezet. Remote werken is waar mogelijk verplicht geworden, net als tijdens de lockdown in tijdens de eerste wave. Intussen was het aandeel thuiswerkers weer wat verminderd, maar het is en blijft, meer dan ooit tevoren, prominent aanwezig. Volgens onderzoek, uitgevoerd door de Belgian Economic Risk Management Group (ERMG), werkt ongeveer 35% van de werknemers van thuis sinds het begin van de Covid-19-crisis in België.

Laat telewerk in uw voordeel werken

Woon-werkverkeer is niet meer nodig. Dit bespaart niet alleen tijd en geld, het verlaagt ook het stressniveau van de medewerkers, vermindert files en het is goed voor het milieu!

Telewerken kan jobs ook toegankelijker maken voor voor mensen. Doordat er een grotere rekruteringspool is, vind je makkelijker de juiste kandidaten met het gewenste of vereiste profiel.

Kortom, een medewerker de mogelijkheid geven om gedeeltelijk van thuis uit te werken, heeft zeker zijn voordelen. En voor het geval we allemaal weer in volledige lockdown moeten gaan, ben je alvast voorbereid om op de meest optimalie manier je bedrijf gewoon te runnen als voorheen.

Is mijn organisatie klaar voor telewerk? Ontvang een handige checklist.

Plots werken je medewerkers niet meer binnen het – hopelijk – beveiligde netwerk op kantoor. Daarnaast moet de VPN-verbinding veel meer verkeer verzorgen. Hoe kunt u uw thuiswerkende werknemers en bedrijfsgegevens op deze manier beschermen tegen gerichte aanvallen? En wat zijn de afspraken met uw medewerkers over telewerken?

Met onze partner Watchguard, bekend van solide firewalloplossingen, bieden we een e-book vol praktische tips en een complete checklist die je kunnen helpen om thuiswerk beter voor te bereiden of te organiseren.

Uiteraard staat K-Force voor je klaar als je hier vragen over hebt. Onze IT-adviseurs zijn beschikbaar voor een online videovergadering.

Gratis webinar over ondersteuning en bescherming van telewerkers

Met het toenemende aantal werknemers dat overal ter wereld op afstand werkt, proberen bedrijven nu een grotendeels, of vaak volledig thuiswerkend personeelsbestand te ondersteunen. Omdat de beveiliging op kantoor mogelijks niet langer de hoogste prioriteit heeft, wil dat nog niet zeggen dat de beveiliging op afstand over het hoofd mag worden gezien.

Bekijk dit on-demand webinar met Ben Oster, senior productmanager, en Stephen Helm, productmarketingmanager, beiden bij Watchguard, waarin ze bespreken hoe ze de uitdagingen van externe beveiliging kunnen overwinnen, waaronder:

 • Best practices bij het beveiligen van gebruikers op afstand en onderweg
 • Het belang van het onmiddellijk detecteren van en reageren op beveiligingsbedreigingen
 • Beveiligingsoplossingen met permanente bescherming

Bereid je voor met K-Force, snel en zonder zorgen

Een adequate ICT-infrastructuur en digitaal vaardig personeel zijn echter onmisbaar voor een succesvolle implementatie van telewerken. Als je zelf niet over een interne IT-dienst beschikt, kan dit een uitdaging zijn. Dit is waar wij kunnen helpen.

Dankzij ons cloud platform, waren wij en onze klanten, al lang voor het bestaan van Covid-19, goed op deze situatie voorbereid. Dankzij onze brede kennis en expertise kunnen wij ook uw bedrijf snel en stressvrij transformeren naar een hybride telewerkbedrijf!

Wij zijn gespecialiseerd in cloud- en telecomoplossingen. Met ons team van meer dan 30 experts kunt u erop rekenen dat wij uw bedrijf in deze uitdagende tijden vooruithelpen.

Ons team van accountmanagers staat klaar om je te helpen

Christian K-Force Computer Solutions

Christian

Jordan K-Force Computer Solutions

Jordan

Jean-Marc K-Force Computer Solutions

Jean-Marc

Kurt Everaerts K-Force Computer Solutions

Kurt

Kaj K-Force Computer Solutions

Kaj

Meer weten over de "shift to digital" en/of het gratis ebook over telewerken ontvangen?

Vul je gegevens in zodat we jouw specifieke situatie kunnen analyseren. Hoe meer informatie wij hebben, des te beter kunnen wij voor jouw bedrijf een oplossing op maat bedenken. Liever bellen? Dat kan naar het telefoonnummer hieronder. Bedankt.  Wij respecteren uw privacy en gebruiken de ingebrachte informatie enkel om op jouw aanvraag te antwoorden.

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  Of bel ons!

  We bespreken uw project graag persoonlijk of via een videogesprek. Vraag een kennismaken gesprek aan bij een van onze IT- of telecomexperts om jouw specifieke situatie te bespreken.

  Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.