Hybride Cloud oplossing

Hybride Cloud oplossing

Hybride Cloud oplossing

Cloud expert, met service

210jaar gecombineerde ervaring in IT

Met 17 gespecialiseerde cloud experts, garanderen we de best mogelijke service.

Een reeks hoogwaardige oplossingen waarop je kan rekenen

Ons belangrijkste doel is om elke klant 100% tevreden te krijgen en te houden. Daarom werken we alleen met de meest betrouwbare oplossingen. Op basis van jouw specifieke behoeften ontwikkelen we een oplossing op maat die je het leven makkelijker maakt en je efficiënter laat werken. Dit alles met de hoogst mogelijke veiligheidsstandaarden in gedachten.

Geen investering in dure en snel verouderde mailservers nodig

Serverbeheer wordt vervangen door een hyperbeveiligde cloudservice ontwikkeld en beheerd door Microsoft, waardoor u niet meer om de paar jaar in nieuwe servers hoeft te investeren, er geen kosten meer zijn voor onderhoud van die servers, noch voor elektriciteit of geklimatiseerde server rooms, etc.

Een back-up van je gegevens zoals het hoort

Wist je dat een kopie van je gegevens op een externe harde schijf of USB-stick eigenlijk geen back-up is? Bij K-Force hebben we een professionele, externe, beveiligde en geautomatiseerde oplossing met technische opvolging zodat je gegevens ten allen tijde veilig zijn. Je moet niet zelf meer denken aan het maken van een correcte backup. Mocht er iets gebeuren met je toestellen (virussen, brand, diefstal,…), dan kunnen we gemakkelijk al je kritieke bestanden herstellen vanuit de cloud.
mitech-processing-service-image-01

Cloud e-mail, kalender & contacten

mitech-processing-service-image-02

Cloud backup

mitech-processing-service-image-03

Cloud antivirus

mitech-processing-service-image-04

Prioritaire service

mitech-processing-service-image-05

State-of-the-art firewall

mitech-box-image-style-05-image-02

Lokale fileserver

Ga voor all-in

Geniet van een snelle en veilige laptop, en van onze uitstekende ondersteuning en clouddiensten. All-in voor een vast maandelijks bedrag.

Microsoft 365 is geïntegreerd

In de vaste maandelijkse prijs per gebruiker van ons cloud platform, zitten ook alle Microsoft 365 apps en services inbegrepen, inclusief (wachtwoord) beheer met snelle en professionele support van onze K-Force cloud engineers. Dankzij deze oplossing is de aankoop en het onderhoud van een mailserver niet langer nodig. Bovendien bevat Microsoft 365 uitgebreidere mogelijkheden dan een lokaal toegepaste (on-premise) oplossing.

Microsoft 365 mail contacts calendar sync

E-mail, agenda’s en contacten in sync

Elke gebruiker heeft overal toegang, ook buiten de cloudomgeving. Elke gebruiker heeft een eigen mailbox van 50GB, zijn eigen kalender en contacten.
Microsoft 365 scheduling meetings

Meetings plannen was nog nooit zo eenvoudig

Agenda’s van collega’s raadplegen in één overzicht, rechten toekennen, onmiddellijk afspraken en (video) meetings (met Microsoft Teams) inplannen, ook voor of met collega’s.
Microsoft 365 mailbox sync

Professioneel e-mails versturen.

We linken je domeinnaam aan je e-mail. Op die manier zijn de mailadressen altijd gelinkt aan de identiteit van het bedrijf, bvb. voornaam.familienaam@jouwbedrijf.be). Dankzij onze geavanceerde beveiliging worden ongewenste mails onmiddellijk in de spamfolder terechtkomen.
Microsoft 365 the latest updates

Altijd de nieuwste updates

Krijg de nieuwste functies en mogelijkheiden met de altijd up-to-date versies van Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote voor Windows, Mac, Android of iOS. Publisher en Access Pro voor Windows. 1 licentie per gebruiker is goed voor installatie op 5 pc’s of Macs, vijf tablets en vijf smartphones. Bovendien komen er continu nieuwe mogelijkheden bij.
Microsoft 365 work together in Teams

Blijf geconnecteerd en werk samen als een Team

Blijf geconnecteerd, organiseer videocalls en maak een hub voor teamwerk en instant messaging tussen collega’s met Microsoft Teams en andere handige tools voor samenwerking.
K-Force Computer Solutions IT service partner

Reken op K-Force voor hulp en ondersteuning, in je eigen taal

Wij zorgen voor de initiële configuratie en installatie van alle toestellen. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over het verdere beheer: wij beheren gebruikers en wachtwoorden en jij en je collega’s kunnen ten allen tijde rekenen op onze professionele helpdesk.

Training door een expert

Ons team van accountmanagers staat klaar om je te helpen

Christian K-Force Computer Solutions

Christian

Jordan K-Force Computer Solutions

Jordan

Jurgen K-Force Computer Solutions

Jurgen

Jean-Marc K-Force Computer Solutions

Jean-Marc

Kaj K-Force Computer Solutions

Kaj

Kurt Everaerts K-Force Computer Solutions

Kurt

Interesse in een samenwerking of heb je een vraag? Contacteer ons.

We staan open voor alle vragen en staan te popelen om de perfecte oplossing voor jouw specifieke behoeften te vinden.


    Wij respecteren je privacy en gebruiken de ingebrachte informatie enkel om op jouw aanvraag te antwoorden.

    Of bel ons!

    We bespreken uw project graag persoonlijk of via een videogesprek. Vraag een kennismaken gesprek aan bij een van onze IT- of telecomexperts om jouw specifieke situatie te bespreken.