Slimme tools voor vergaderingen en videoconference calls

Slimme tools voor vergaderingen en videoconference calls

Slimme tools voor vergaderingen en conference calls

Interactieve schermen

Innovatieve oplossingen voor elke organisatie dankzij de nieuwste generatie interactieve touchscreens.
interactive_three_screens_front_x2_main_xl_col5_hpad0

Breng je presentaties naar een hoger niveau door interactieve samenwerking

Ben je op zoek naar een professionele oplossing die feilloos werkt? Met onze interactieve schermen (65”tot 86″) kan je direct zonder kabels je laptop- of smartphonescherm spiegelen, presentaties geven, live aantekeningen maken (whiteboard functionaliteit) en alle informatie e-mailen naar de deelnemers van de vergadering of presentatie. Optimaliseer samenwerken en communiceren met onze interactieve touchscreens.

Voordelen van onze touch schermen

Schrijf en teken tijdens de meetings, live op je scherm;
Eenvoudige draadloze presentaties (inclusief 2 dongles);
Perfecte kwaliteit dankzij LED 4K-schermen met antireflectie;
Altijd leesbaar, in een lichte ruimte, achteraan in een lokaal, tot een kijkhoek van 178°;
Multi touch, tot 20 gelijktijdige aanraakpunten;
Interne opslagruimte;
Wifi en ethernet-connectiviteit;
Ingebouwde webbrowser;
Barco Clickshare-compatibel;
Meest betrouwbare schermen op de markt;
Een vaste levensduur van 50 000 uur;
5 jaar garantie.

Interactieve schermen voor onderwijs, bedrijven en overheidsinstanties

Onze interactieve schermen worden zowel in de klas als in meeting rooms gebruikt. Het assortiment voor onderwijs onderscheidt zich door eenvoudige bedieningselementen in combinatie met knappe digitale schermen. Bedrijven kunnen dan weer gebruik maken van zeer uitgebreide connectiviteitsmogelijkheden en tal van netwerk- en beveiligingsopties die vergaderingen en video conference calls faciliteren. Deze nieuwe generatie interactieve LED-schermen zijn dus niet zomaar schermen, maar beschikken over alle moderne tools voor connectiviteit, creativiteit en samenwerking. Dit alles volgens de hoogste veiligheidsstandaarden.
Wij bieden zeer aantrekkelijke leaseformules aan. Door je hardware te leasen, profiteer je snel van nieuw materiaal, zonder dat je eerst een belangrijke investering moet doen. Vraag zeker naar de mogelijkheden!
Er kan ook worden voorzien in basis- en geavanceerde gebruikstrainingen.

ClickShare

Vergaderingen komen tot leven als het klikt

Met dit draadloze presentatiesysteem kunnen gebruikers eenvoudig delen wat er op hun laptop of mobiele apparaat staat, op het presentatiescherm. Geen kabels, geen instellingen, niet wachten om mee te doen. Iedereen – inclusief gasten – kan direct verbinding maken en delen met één klik, zonder dat training vereist is. Gebruikers sluiten eenvoudigweg de ClickShare-knop aan op hun pc of Mac en klikken op de knop om de inhoud van hun laptop op het scherm van de vergaderruimte weer te geven.

Voordelen van het ClickShare presentatiesysteem

Multi-platform: Windows, AirPlay, Google Cast en Miracast
Breng uw eigen toestel mee (bring your own device), geen installatie nodig
Mobiele app
Gratis en eenvoudige updates
Wij bieden zeer aantrekkelijke leaseformules aan. Door je hardware te leasen, profiteer je snel van nieuw materiaal, zonder dat je eerst een belangrijke investering moet doen. Vraag zeker naar de mogelijkheden!
Er kan ook worden voorzien in basis- en geavanceerde gebruikstrainingen.

Eenvoudige oplossing voor het boeken van vergaderruimtes

thumbnail

De oplossing voor het plannen van ruimtes voor de moderne werkplek

Een nieuw tijdperk van transformatie van de werkplek is aangebroken. Snelle vooruitgang in kantoortechnologie maakt dynamische werkmodi mogelijk, waardoor de flexibiliteit, samenwerking en connectiviteit toenemen. Nu het aantal vergaderingen toeneemt, is kantoorruimte de op een na grootste kostenpost voor organisaties geworden. Wanneer vergaderingen slecht worden gepland en beheerd, worden de effecten ervan weerspiegeld in ontevredenheid van het kantoorpersoneel en een gebrek aan productiviteit. Dankzij deze oplossing kan je eenvoudig met een paar klikken tijd en vergaderruimten beheren. De toestellen die in of nabij de vergaderruimten zijn geïnstalleerd, laten direct zien of de vergaderruimte beschikbaar is of niet, en tot wanneer. Aanstaande meetings worden ook weergegeven. Je kan rechtstreeks vanaf het toestel zelf een vergadering plannen. Heel eenvoudig.

Voordelen van deze oplossing

Maakt verbinding met elk agendasysteem van je organisatie: Microsoft Office, GSuite, Exchange, iCalendar, enz.
Verbindingen met apps zoals Microsoft Teams, Slack, Zapier, WebEx, etc.
Eenvoudig te installeren: het kleeft aan elk schoon oppervlak met een magnetische houder. Volledig draadloos.
Gemakkelijk te gebruiken: het integreert naadloos met je kantooragenda. Er zijn geen aanvullende kennis of vaardigheden nodig.
Geavanceerde beveiliging: geavanceerde wifi-codering zorgt ervoor dat alle apparaten voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.
Wij bieden zeer aantrekkelijke leaseformules aan. Door je hardware te leasen, profiteer je snel van nieuw materiaal, zonder dat je eerst een belangrijke investering moet doen. Vraag zeker naar de mogelijkheden!

Oplossingen voor elke vergaderruimte

Concentreer je op je meeting. Niet op de technologie errond.

Medewerkers verwachten dat de technologie die ze gebruiken gemakkelijk, intuïtief en goed ontworpen is.

Onze vergaderruimteoplossingen voor Microsoft Teams bevatten alles wat je nodig hebt voor videovergaderingen, beschikbaar in kleine, middelgrote en grote configuraties. Deze voorgeconfigureerde systemen omvatten een mini-pc, een conferentiecamera met RightSense ™ -technologieën, pc-montage met kabelbevestiging en een controller met touch scherm.

Logitech Rally Bar mini & Tap IP

Voordelen van onze oplossingen voor videovergaderingen

Uitstekende audio en video

Videobars die speciaal ontworpen zijn voor kleine, middelgrote en grote ruimtes met een gemotoriseerde PTZ-lens, aanpasbare beamforming-microfoons, ondersteuning voor twee beeldschermen (bij bepaalde modellen) en kamervullend geluid.

Flexibele implementatieopties

Organiseer vergaderingen voor Microsoft Teams, Zoom, GoTo, Pexip of RingCentral, zonder extra computer. Of maak verbinding met een computer of laptop. Neem met één tap eenvoudig deel aan videovergaderingen met een stijlvolle op het netwerk aangesloten aanraakcontroller.

Nette installatie en kabelbeheer

Plaats de toestellen op een tafel of een dressoir, of voeg een muur- of TV-bevestiging toe voor een strakke ruimtebesparende werkplek. De ingebouwde kabelbevestiging zorgt dat alles goed aangesloten blijft en er geen kabels zichtbaar zijn.

Logitech Sight

AI-gestuurde camera voor vergaderruimtes waardoor deelnemers op afstand het gevoel hebben dat ze echt aan tafel zitten.
Met Sight combineer je beeld vanaf het midden van de tafel met beeld van de gehele ruimte om zo interacties het best in beeld te brengen.

In een vergaderzaal met meerdere deelnemers en één klassieke camera ondervindt je soms dat mensen elkaars beeld blokkeren of dat hun gezichtsuitdrukkingen niet meer zichtbaar zijn wanneer deelnemers hun gezicht wegdraaien.

Adaptieve intelligentie: slim schakelen

Adaptieve intelligentie kiest het beste beeld tussen de camera op tafel en de camera aan het scherm en volgt gesprekken terwijl ze tussen deelnemers aan tafel en op afstand wisselen.

The New Logic of Work

Geef externe deelnemers een plaats aan tafel met Logitech Sight, een AI-aangedreven tafelcamera die zorgt voor een meer gelijke videoconferentie-ervaring. Deze camera werkt hand in hand met de Rally Bar of Rally Bar Mini om gesprekken vanuit de beste hoek vast te leggen. Sight helpt externe deelnemers om beter te zien en te horen wat er in vergaderzalen gebeurt, zodat ze het gevoel hebben dat ze daadwerkelijk aan tafel zitten en niet alleen maar toeschouwers aan de zijlijn zijn.

RightSense-technologieën

Deze proactieve RightSense-technologieën van Logitech automatiseren en verbeteren de vergaderervaring.

logitech-rightsight

RIGHTSIGHT
Herkent menselijke silhouetten binnen het gezichtsveld en pant, kantelt en zoomt automatisch om iedereen in de vergaderruimte goed in beeld te brengen.

logitech-rightlight

RIGHTLIGHT
Optimaliseert de lichtbalans en kleur om in de eerste plaats de gezichten en huidtinten goed weer te geven, zelfs bij weinig licht of tegenlicht.

logitech-rightsound

RIGHTSOUND
Verbetert de spraakkwaliteit door achtergrondgeluid en echo te onderdrukken, automatisch stemmen te nivelleren en zich te richten op de actieve spreker zodat iedereen gehoord kan worden.

Upgrade BYOD rooms Small room Medium room Large meeting room
Upgrade een bestaande meeting room oplossing voor meer gebruiksgemak. MeetUp conference camera voor (huddle) vergaderruimtes, met ultrabrede lens met gemotoriseerd pannen en kantelen, tot 5 x zoom. Rally Bar Mini met gemotoriseerd pannen en kantelen, tot 4 x zoom. Rally Bar met gemotoriseerd pannen en kantelen, tot 15 x zoom.
Geen pc en toetsenbord/muis nodig. Geen pc en toetsenbord/muis nodig. Geen pc en toetsenbord/muis nodig. Geen pc en toetsenbord/muis nodig.
Start meetings met één klik dankzij de 10.1” touchcontroller. Start meetings met één klik dankzij de 10.1” touchcontroller. Start meetings met één klik dankzij de 10.1” touchcontroller. Start meetings met één klik dankzij de 10.1” touchcontroller.
Inclusief mount voor mini pc. Inclusief mount voor mini pc & camera mount. Camera of wall mount in optie. Camera of wall mount in optie.
Vraag meer info Vraag meer info Vraag meer info Vraag meer info

Wij bieden zeer aantrekkelijke leaseformules aan. Door je hardware te leasen, profiteer je snel van nieuw materiaal, zonder dat je eerst een belangrijke investering moet doen. Vraag zeker naar de mogelijkheden!

Ons team van accountmanagers staat klaar om je te helpen

Christian K-Force Computer Solutions

Christian

Jordan K-Force Computer Solutions

Jordan

Jurgen K-Force Computer Solutions

Jurgen

Didier K-Force Computer Solutions

Didier

Jean-Marc K-Force Computer Solutions

Jean-Marc

Kaj K-Force Computer Solutions

Kaj

Kurt Everaerts K-Force Computer Solutions

Kurt

Interesse in een samenwerking of heb je een vraag? Contacteer ons.

We staan open voor alle vragen en staan te popelen om de perfecte oplossing voor jouw specifieke behoeften te vinden.


    Wij respecteren je privacy en gebruiken de ingebrachte informatie enkel om op jouw aanvraag te antwoorden.

    Of bel ons!

    We bespreken uw project graag persoonlijk of via een videogesprek. Vraag een kennismaken gesprek aan bij een van onze IT- of telecomexperts om jouw specifieke situatie te bespreken.