Digital workplace voor de KMO

Digital workplace voor de KMO

K-Force is een toonaangevende Belgische cloudprovider

Full cloud of hybrid cloud
Wat is de beste oplossing voor jouw KMO?

Ga voor gemoedsrust en leg deze keuze bij je IT-partner.

Kies voor een veilige digitale werkplek die veilig en efficiënt werken faciliteert. Of het nu op kantoor is, thuis, op verplaatsing, of een toegang is voor een externe partner. Met elk van onze oplossingen zorg je dat jij en je medewerkers optimaal én flexibel kunnen werken, met al jullie toestellen.

Met onze volledige en hybride actief beheerde cloudomgevingen zorgen we dat je KMO optimaal gebruik kan maken van de vele voordelen die de cloud biedt. En de gevaren? Daar moet jij je niet mee bezighouden. Je draagt niet langer zelf de volledige verantwoordelijkheid voor kritieke en vertrouwelijke bedrijfsdata dankzij onze totaalaanpak. En de bedrijfscontinuïteit op vlak van IT, die leg je ook bij ons als IT-partner. Jij kan je gewoon concentreren op je business.

Voor sommige bedrijven is een volledige cloudoplossing de beste keuze. Voor anderen is het dan weer beter om te kiezen voor een hybride (gedeeltelijke) cloudoplossing. De juiste keuze voor jouw organisatie hangt af van bepaalde specifieke behoeften en/of tools die in gebruik zijn.

Als je wil weten wat voor jou de beste optie is, maak dan gerust een afspraak. Wij adviseren graag KMO’s in hun zoektocht naar de ideale (cloud) oplossingen. We bekijken elke case steeds globaal en stellen gerichte vragen. Op basis van jouw specifieke behoeften stellen we een oplossing samen die jou en je medewerkers het leven makkelijker maakt en jullie efficiënter laat werken. Dit alles volgens de hoogst mogelijke veiligheidsstandaarden.

Werk volledig of gedeeltelijk in de cloud

Waarom samenwerken met K-Force voor jouw IT?

We zijn een betrokken partner met focus op uitstekende ondersteuning

Wij werken alleen met de meest betrouwbare oplossingen en de meest beveiligde datacenters van de Benelux. Alle oplossingen die we opzetten voor klanten gebruiken we dan ook zelf. Ons belangrijkste doel is om elke klant 100% tevreden te krijgen en dit zo te houden. We zijn en blijven een KMO, zonder de ambitie om de grootste, maar wel om de beste te zijn, ook in de service die we onze klanten bieden.

We zijn experts

Sinds 2017 maakt K-Force deel uit van de selecte groep Proximus Platinum Partners in België. Bovendien zijn we erkend als Fastest Growing Partner in 2017, Best Voice Partner in 2019, Best Connectivity Partner in 2020 , IT Partner of the Year in 2021 en nog eens in 2022. We hebben zo’n 210 jaar gecombineerde ervaring in IT. Onze medewerkers worden continu bijgeschoold om bij te blijven met de nieuwste technologieën en innovaties. Wij werken voor diverse nationale en internationale klanten in zeer uiteenlopende sectoren.

Je hebt één aanspreekpunt

Met ons team van toegewijde telecom & IT collega's vinden wij altijd een antwoord op al je vragen. Wij focussen op een goede relatie met elke klant en kennen je een vast aanspreekpunt toe voor je commerciële, technische en telecom gerelateerde vragen.

Ons team van accountmanagers staat klaar om je te helpen

Christian K-Force Computer Solutions

Christian

Jordan K-Force Computer Solutions

Jordan

Jurgen K-Force Computer Solutions

Jurgen

Didier K-Force Computer Solutions

Didier

Jean-Marc K-Force Computer Solutions

Jean-Marc

Kaj K-Force Computer Solutions

Kaj

Kurt Everaerts K-Force Computer Solutions

Kurt

Interesse in een samenwerking of heb je een vraag? Contacteer ons.

We staan open voor alle vragen en staan te popelen om de perfecte oplossing voor jouw specifieke behoeften te vinden.


    Wij respecteren je privacy en gebruiken de ingebrachte informatie enkel om op jouw aanvraag te antwoorden.

    Of bel ons!

    We bespreken uw project graag persoonlijk of via een videogesprek. Vraag een kennismaken gesprek aan bij een van onze IT- of telecomexperts om jouw specifieke situatie te bespreken.