Webdesign & marketing

Webdesign & marketing

Complete en betaalbare marketing diensten, op maat van de KMO

Maak en verstuur eenvoudig e-mails naar je lijsten

Ben je op zoek naar een eenvoudige oplossing om eenvoudig en snel nieuwsbrieven of algemene communicatie naar je contacten te sturen?
Wij kunnen helpen.

Met onze oplossing kan je in een mum van tijd contacten in batch toevoegen. Het systeem controleert automatisch op dubbele of ongeldige adressen. Contacten kunnen zich automatisch afmelden.
Met de ingebouwde wizard kan je eenvoudig een vooraf gemaakte lay-out gebruiken, een lay-out samenstellen met het ‘drag-n-drop’ -principe, of zelf je html-code schrijven en gebruiken. Het koppelen en hosten van afbeeldingen wordt afgehandeld via het systeem.
Dankzij de ingebouwde statistieken kan je eenvoudig het bereik van je mailing traceren. Je kan bijvoorbeeld zien waar je lezers vandaan komen, hoeveel klikken je hebt gegenereerd, waarop er precies op is geklikt, enzovoort.
mailing-cloud

Beheer via de cloud

• Beveiligde verbinding
• Geen programma nodig
• Toegang via elke moderne browser
mailing-userfriendly

Gebruiksvriendelijk

• Geen voorkennis nodig
• Drag-n-drop editor
• Gebruik vooraf gemaakte lay-outs of maak ze zelf
mailing-contactmanagement

Volledig contactbeheer

• Importeer contacten in batch, het system controleert op dubbele of ongeldige adressen
mailing-stats

Segmentatie & statistieken

• Maak eenvoudig segmenten en filter hierop voor verzending
• Uitgebreide statistieken

Marketing services voor KMO’s

Webdesign is al lang geen alleenstaand gegeven meer. Integendeel, het is één van de vele onderdelen geworden van je marketingstrategie.
Voor wat betreft marketing activiteiten werkt K-Force actief samen met haar partner DNA Marketing. Het team van DNA Marketing biedt de perfecte aanvulling op ons IT-aanbod. Sociale media of online visibiliteit in de vorm van een website of advertenties? Dit zijn maar enkele van de vele zaken waarmee we samen jouw onderneming kunnen helpen.

Allround partner

Het is belangrijk om te kunnen blijven rekenen op je IT-partner. Daar kan je bij K-Force van op aan, ook voor wat betreft het ter beschikking stellen van je bestaande website, de daaraan gekoppelde e-mails enzovoort. Want we weten hoe belangrijk je online visibiliteit is. We bieden interessante (all-in-one) pakketten waarbij we alle benodigde bouwstenen combineren en je website online houden, nu en in de komende jaren.

 • Hosting: de servercapaciteit die nodig is om de website op te slaan en de rekenkracht om de website weer te geven, met een maximale uptime.
 • Domeinnaam: het leesbare adres waarop bezoekers uw website kunnen bereiken (www.jouwwebsite.be).
 • Het juiste type SSL-certificaat: een protocol voor het versleutelen van internetverkeer en het verifiëren van de serveridentiteit. Dit is nodig om veiligheidsredenen, maar het is ook een belangrijke parameter voor het scoringsalgoritme van zoekmachines zoals Google.
 • Een professioneel en beveiligd e-mailadres dat is gekoppeld aan je domeinnaam (info@jouwwebsite.be of jouwnaam@jouwwebsite.be). Dit maakt eveneens deel uit van onze volledige en hybride cloudomgevingen.
 • Je website onderhouden voor een maximale levensduur om zo je investering te optimaliseren en de kans op hacking zo laag mogelijk te houden.
 • Cookies: het verwerken van cookies dient op een correcte manier te gebeuren. Wij zetten dit voor jou op, alweer een zorg minder!

Enkele van onze projecten

Nieuwe website voor Vanderlinden J. Design Alsemberg
Euro-M Flexible packaging new website
Sellerie MPM online horse accessories webshop
Roleco renovaties
Op aanvraag kunnen we je meer referenties bezorgen

Waarom samenwerken met K-Force voor jouw IT?

We zijn een betrokken partner met focus op uitstekende ondersteuning

Wij werken alleen met de meest betrouwbare oplossingen en de meest beveiligde datacenters van de Benelux. Alle oplossingen die we opzetten voor klanten gebruiken we dan ook zelf. Ons belangrijkste doel is om elke klant 100% tevreden te krijgen en dit zo te houden. We zijn en blijven een KMO, zonder de ambitie om de grootste, maar wel om de beste te zijn, ook in de service die we onze klanten bieden.

We zijn experts

Sinds 2017 maakt K-Force deel uit van de selecte groep Proximus Platinum Partners in België. Bovendien zijn we erkend als Fastest Growing Partner in 2017, Best Voice Partner in 2019, Best Connectivity Partner in 2020 , IT Partner of the Year in 2021 en nog eens in 2022. We hebben zo’n 210 jaar gecombineerde ervaring in IT. Onze medewerkers worden continu bijgeschoold om bij te blijven met de nieuwste technologieën en innovaties. Wij werken voor diverse nationale en internationale klanten in zeer uiteenlopende sectoren.

Je hebt één aanspreekpunt

Met ons team van toegewijde telecom & IT collega's vinden wij altijd een antwoord op al je vragen. Wij focussen op een goede relatie met elke klant en kennen je een vast aanspreekpunt toe voor je commerciële, technische en telecom gerelateerde vragen.

Ons team van accountmanagers staat klaar om je te helpen

Christian K-Force Computer Solutions

Christian

Jordan K-Force Computer Solutions

Jordan

Jurgen K-Force Computer Solutions

Jurgen

Didier K-Force Computer Solutions

Didier

Jean-Marc K-Force Computer Solutions

Jean-Marc

Kaj K-Force Computer Solutions

Kaj

Kurt Everaerts K-Force Computer Solutions

Kurt

Interesse in een samenwerking of heb je een vraag? Contacteer ons.

We staan open voor alle vragen en staan te popelen om de perfecte oplossing voor jouw specifieke behoeften te vinden.


  Wij respecteren je privacy en gebruiken de ingebrachte informatie enkel om op jouw aanvraag te antwoorden.

  Of bel ons!

  We bespreken uw project graag persoonlijk of via een videogesprek. Vraag een kennismaken gesprek aan bij een van onze IT- of telecomexperts om jouw specifieke situatie te bespreken.