Blog

Snelle updates

We zoeken meertalige vertegenwoordigers om onze (nieuwe) telefonie- en connectiviteitsoplossingen in de markt te zetten. We're in for the long run, want na de verkoop staan wij zelf ook in voor de installatie, configuratie, opleiding én continue ondersteuning. Read more

Wij zoeken zonnetjes in huis

collegasgezocht-webheader
Snelle updates

Wij zoeken zonnetjes in huis

We zoeken meertalige vertegenwoordigers om onze (nieuwe) telefonie- en connectiviteitsoplossingen in de markt te zetten. We’re in for the long run, want na de verkoop staan wij zelf ook in voor de installatie, configuratie, opleiding én continue ondersteuning.

Eén van onze prioriteiten is om onze klanten in de watten te leggen. Jij zal hét aanspreekpunt van een vaste klantenportfeuille worden en je houdt continu de vinger aan de pols. Je licht je klanten pro-actief in over evoluties in het telecomlandschap die voor hen van belang zijn. We zijn een stabiel groeiend bedrijf, en dat willen we graag zo houden. Jij bent dan ook een belangrijke sleutelfiguur binnen onze toekomstvisie. De geknipte persoon voor deze job is iemand met een scherpe blik voor opportuniteiten die onze diensten en waarden als geen ander kent, en daar ook vol passie en overtuiging potentiële klanten warm voor kan maken. Meertaligheid (NL-FR-EN) is een plus, maar geen absolute vereiste.

Meer over werken bij K-Force: https://k-force.be/nl/jobs/.

jobs-visual-nl-lr

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.