Snelle updates

Denk nú al aan je goeie voornemens en zet het nieuwe jaar veilig in! We hebben drie posters gemaakt voor onze klanten met gratis nuttige basistips om cyberaanvallen te vermijden. Download ze nu gratis via onderstaande knop en deel ze desgewenst met collega's. Of hang ze bvb. op in de vergaderzaal, bij de koffiemachine of in de kantine! Of waarom niet op toilet? Dan wordt deze zeker goed gelezen. Read more

Enige tijd geleden maakten we het nieuws bekend over onze acquisitie door ClearMedia. Vandaag gaan we nog één stapje verder en presenteren we met veel trots ons nieuwe logo en bijhorende branding. Read more

Checklist vóór de vakantieperiode

webheader-nl-2
K-Force nieuws / Oplossingen / Testimonials

Checklist vóór de vakantieperiode

Tijd voor een welverdiende vakantie! Er wordt nu meer gekozen voor een langere reis ter compensatie van de afgelopen jaren waarbij reizen moeilijker lag, dus daarom willen we zeker nog even jullie aandacht vestigen op enkele zaken vóór je naar je vakantiebestemming vertrekt.

Voordat je die laptop dichtklapt, overloop je best onderstaand lijstje even.

Evident maar toch: vergeet die out of office niet!

Heb je dit ook al meegemaakt? Je verwacht een antwoord op een belangrijke e-mail, maar dit blijft uit. Je blijft maar mailen en zelfs bellen. Enkele weken later verneem je dan pas dat die persoon met vakantie was. Vermijd dit soort situaties en stel dus een out of office boodschap in zodat personen die jou een e-mail sturen op de hoogte zijn van jouw afwezigheid. Vermeld dus minstens wanneer je weer terug bent. En je kan er gerust een leuke kwinkslag in verwerken.

out-of-office-funny

Werk je met de Outlook app? Deze video toont je de handeling in 44 seconden: klik hier.
Werk je met de webversie? Hier (klik) krijg je gedetailleerde instructies. Of stel je out of office in via Teams: klik hier.

Ook handig: blokkeer je agenda

Wil je er ook voor zorgen dat je status werkelijk “niet beschikbaar” is? Zo zorg je ervoor dat collega’s zien dat je werkelijk “out of office bent”. Dit reflecteert zich in je Outlook kalender, maar bijvoorbeeld ook in je status op Microsoft Teams. Collega’s die een meeting willen plannen of je willen bellen via Teams tijdens je vakantie, zijn zo visueel op de hoogte dat je er niet bent.

Werk je met het Microsoft Bookings platform waardoor klanten online een afspraak met jou kunnen inplannen? Dan is het absoluut noodzakelijk om dit correct in te stellen om te vermijden dat er afspraken kunnen worden geboekt tijdens jouw afwezigheid.

Hoe stel je jouw afwezigheid gedurende je vakantie in? Maak gewoon via je Outlook kalender een meerdaags item aan, en stel bovenaan je status in als “Out of office”. Klaar!

calendar-out-of-office-status-outlook

Sluit het hele bedrijf gedurende een periode en maak je gebruik van Microsoft Bookings? Dan pas je dit best in bulk aan via Bookings zelf. Bekijk hier hoe: klik.

Wist je dat we kunnen helpen met de opzet van Office diensten en jou en jouw medewerkers kunnen opleiden voor het gebruik er van? Bekijk hier ons aanbod opleidingen: https://k-force.be/nl/opleidingen/.

Laat je klanten niet voor een gesloten deur staan

In het bovenstaande geval van een collectieve sluiting, zorg je er best voor dat mensen die je online opzoeken eveneens op de hoogte zijn. Een grote meerderheid kijkt via Google naar openingsuren, dus zorg er ook voor dat je aangeeft een bepaalde periode gesloten te zijn. Je kan dit doen via je bedrijfsprofiel op Google. Instructies vind je hier: klik.

Heb je al aan je telefonie gedacht?

Zorg ervoor dat klanten niet nodeloos aan de lijn blijven wachten op vakantie- of sluitingsdagen. Werk je met een telefoniedienst in de cloud bij K-Force, of heb je nog een (oude, fysieke) telefooncentrale via bijvoorbeeld Proximus? Geef de aangepaste openingsuren dan door, en zorg voor een audioboodschap die je klanten informeert.

 • Telefonie bij K-Force? Wij stellen alles voor jou in. Contacteer ons via proximus@k-force.be of 02 669 10 00.
 • Telefooncentrale bij Proximus? Contacteer hen op 0800 22 200 en kies daar voor optie 4 (storingen), of mail naar ict-servicedesk@proximus.com.
closed-door

Laat jouw huidig systeem niet toe om afwezigheidsboodschappen in te (laten) stellen? Een vernieuwing is dan zeker geen overbodige luxe, want zoals iedereen weet, wachten klanten niet graag nodeloos aan de telefoon. Eén van onze experts kan je correct adviseren.

Denk ook even na over het gebruik van je telefoon en je bestemming. Denk je veel te moeten bellen? Opgelet dan met roaming, zelfs binnen EU-landen. En wist je dat surfen in internationale wateren (bijvoorbeeld tijdens de oversteek van Frankrijk naar Engeland) een pak kan kosten – let hiervoor op en schakel zeker je mobiele data tijdelijk uit!

Ben je van plan te reizen buiten de EU of naar gebieden die grenzen aan non-EU landen, neem dan zeker contact op met ons backoffice team. Zij adviseren je graag over de verschillende Travel Passport en Travel Surf opties zodat jij met een gerust gemoed op reis kan vertrekken.

Wil je op reis toch aan het werk blijven?

Kies dan voor een betrouwbare en performante laptop. Hoe bestel je? Vul het formulier hieronder (klik) in, of stuur rechtstreeks een e-mail naar sales@k-force.be.

Belangrijkste specificaties:

 • 15.6” full HD scherm
 • Intel Core i5 processor (11e generatie)
 • 16GB werkgeheugen
 • 512GB SSD opslag
 • Geleverd met Windows 10 Pro
 • Gestroomlijnd, stijlvol en stevig ontwerp.
lenovo-thinkbook-1

Ons team van accountmanagers staat klaar om je te helpen

Christian K-Force Computer Solutions

Christian

Jordan K-Force Computer Solutions

Jordan

Jurgen K-Force Computer Solutions

Jurgen

Didier K-Force Computer Solutions

Didier

Jean-Marc K-Force Computer Solutions

Jean-Marc

Kaj K-Force Computer Solutions

Kaj

Kurt Everaerts K-Force Computer Solutions

Kurt

Hoe kunnen we helpen? Contacteer onze experts.

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


  Wij respecteren je privacy en gebruiken de ingebrachte informatie enkel om op jouw aanvraag te antwoorden.

  Of bel ons!

  We bespreken je project graag persoonlijk of via een videogesprek. Vraag een gratis consult aan bij een van onze IT- of telecomexperts om elkaar beter te leren kennen en jouw specifieke situatie te bespreken.

  Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.