RUSG VIP tickets voor thuiswedstrijden

RUSG VIP tickets voor thuiswedstrijden

GRATIS een thuiswedstrijd bij het legendarische Union meemaken? K-Force beschikt over VIP plaatsen voor haar relaties. Onderaan deze pagina kan je een aanvraag doen om met een K-Force medewerker een thuismatch bij te wonen van Royale Union Saint-Gilloise in het Joseph Mariënstadion. Vul je gegevens in en één van onze medewerkers neemt contact met je op.
Bekijk hier de actuele kalender voor de aankomende wedstrijden: https://rusg.brussels/fr/node/3?calendar-filter=10&ranking-filter=10.

Tickets RUSG

Tijdens en na de match
Je zit op geprivilegieerde plaatsen en tijdens de pauze is er open bar in het gezellige Club House, exclusief voor jou, als VIP-genodigde door K-Force. Tot één uur na de match ben je uitgenodigd in het VIP-café naast het Club House. Tot twee uur na de match staat de shuttle weer klaar om je veilig terug te brengen naar de parking.

De terugkeer van een legende
De club die meermaals de landstitel binnen haalde, werd al opgericht in 1897 en speelt sinds 1920 in het bekende Joseph Marienstadion. Ze staat onder meer bekend als “Union 60”, omdat ze er in slaagde om 60 wedstrijden na elkaar te spelen zonder nederlaag. In 1972-1973 degradeerde de club uit de hoogste klasse, maar na 48 jaar is Union weer gepromoveerd naar 1A.

rusg-bw
rusg-stade-old

Een unieke sfeer in een historisch stadion
Sinds de bouw van de tribune, die wordt beschouwd als een meesterwerk in zijn genre, in 1926, werd er weinig tot niets veranderd, wat bijdraagt tot de authentieke beleving. Zowel de 100 meter lange gevel als de eretribune zijn geklasseerd beschermd erfgoed.

Aanvraagformulier voor K-Force relaties (1 or 2 tickets per aanvraag)


    Wij respecteren uw privacy en gebruiken de ingebrachte informatie enkel om op jouw aanvraag te antwoorden.


    Let op: dit is nog geen definitieve bevestiging. Aangezien de plaatsen beperkt zijn, nemen we persoonlijk contact met je op met een definitieve bevestiging.