Copiers op maat van je bedrijf

Copiers op maat van je bedrijf

Professionele copiers

Expert in professionele
scan, print en copy

210jaar gecombineerde ervaring in printing

Met degelijke toestellen van Ricoh en ondersteuning door onze Ricoh corporate partner, garanderen we de best mogelijke service.

Efficiëntere tijdsbesteding

Er wordt te veel tijd verspild aan printgerelateerde taken zoals het oplossen van foutmeldingen en het vervangen van toners. Wij helpen bij het automatiseren van het printproces op de werkvloer. Ook het digitale documentbeheer, wat repetitieve taken zoals samenvoegen, archiveren, opmaken en terugvinden van documenten automatiseert, zorgt voor een stijging in productiviteit.

Bespaar kosten

Bedrijven die hun printerpark om de paar jaar vernieuwen en dit slechts sporadisch beheren, krijgen te maken met hoge rekeningen. Door investeringen in je printerpark te spreiden, kan je op termijn goedkoper printen.

Snelle en deskundige ondersteuning ter plaatse

Als je printer het niet doet, kan je bedrijf ook stilvallen. Onze full-service aanpak biedt een snelle reactie, over heel België, waardoor de kans op tijdverlies of reparaties geminimaliseerd wordt. Alle reparaties en onderhoud worden uitgevoerd met originele wisselstukken. De toestellen informeren automatisch de dienst na verkoop over technische mankementen en over toners die bijna dienen te worden vervangen. Zo is er vaak al een oplossing, nog voor het toestel zou stoppen met werken.

Flexibele financiering

We werken steeds formules op maat uit voor de leasing, het onderhoud van je toestel en de facturatie van je prints. Na een intakegesprek kunnen we jou een gepersonaliseerd voorstel doen.

Kleinere ecologische voetafdruk

Het is belangrijk om te investeren in een energiezuinige printer. Printers van Ricoh beschikken over een optimaal energieverbruik waardoor je onnodige kosten bespaart. Met het Ricoh Return Program worden toners en onderdelen gedemonteerd. Bepaalde onderdelen worden zelfs gesorteerd voor hergebruik, materiaalherwinning en energieherwinning. Een goede stap richting maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Eén toestel, verschillende functies

Onze experts begeleiden je graag bij het selecteren van één of meerdere toestellen die optimaal kunnen worden ingezet in je werkomgeving. Printkwaliteit, snelheid, afwerkingsmogelijkheden, alles kan perfect worden afgestemd op je noden.

Enkele voorbeelden van toestellen

Printoplossingen voor elke omgeving

We zetten manuele en papieren processen om in digitale workflows. Zo digitaliseren we samen je administratie zodat je eenvoudiger en makkelijker alles kan terugvinden én beheren. We denken mee in het uittekenen van de perfecte flow voor jouw organisatie. Dankzij het centraliseren van je informatie- en documentstromen, hou je meer tijd over voor je echte job.

Gedaan met slecht leesbare kopieën. Maak vanaf nu vliegensvlug kwaliteitsvolle kopieën dankzij het ruime aanbod van de beste kopieerapparaten en een ruime keuze aan papiersoorten. Tal van bedrijven, scholen en overheidsinstanties maken al gebruik van onze toestellen en genieten tegelijk van de best mogelijke service.

Hoe gaan we te werk?

1
We analyseren de huidige situatie en kijken waar optimalisaties mogelijk zijn
2
Gepersonaliseerd aanbod op basis van je behoeften
3
Planning van de afspraak ter plaatse
4
Levering en configuratie van de benodigde hardware
5
Opvolging van je dossier van A tot Z en gepersonaliseerde communicatie om je op de hoogte te houden.

Ons team van accountmanagers staat klaar om je te helpen

Christian K-Force Computer Solutions

Christian

Jordan K-Force Computer Solutions

Jordan

Jurgen K-Force Computer Solutions

Jurgen

Didier K-Force Computer Solutions

Didier

Jean-Marc K-Force Computer Solutions

Jean-Marc

Kaj K-Force Computer Solutions

Kaj

Kurt Everaerts K-Force Computer Solutions

Kurt

Interesse in een samenwerking of heb je een vraag? Contacteer ons.

We staan open voor alle vragen en staan te popelen om de perfecte oplossing voor jouw specifieke behoeften te vinden.


    Wij respecteren je privacy en gebruiken de ingebrachte informatie enkel om op jouw aanvraag te antwoorden.

    Of bel ons!

    We bespreken uw project graag persoonlijk of via een videogesprek. Vraag een kennismaken gesprek aan bij een van onze IT- of telecomexperts om jouw specifieke situatie te bespreken.