Blog

Snelle updates

Recent startten we met de voorbereidende werken van een nieuwe groenzone op onze parking. Met de hulp van de kleine Neal, het zoontje van onze CEO, verliep alles nóg vlotter! 😉 Read more

We zoeken meertalige vertegenwoordigers om onze (nieuwe) telefonie- en connectiviteitsoplossingen in de markt te zetten. We're in for the long run, want na de verkoop staan wij zelf ook in voor de installatie, configuratie, opleiding én continue ondersteuning. Read more

Bespaar op apparatuur en hoge energiekosten dankzij de cloud

Rack cleanup webheader
Snelle updates

Bespaar op apparatuur en hoge energiekosten dankzij de cloud

Wist je dat je dankzij de cloud kan besparen op apparatuur en dus ook de daarbij horende hoge energiekosten? 💡 ⚡

Bij een verhuis naar de cloud worden lokale servers namelijk overbodig. Hierdoor krijgen we soms letterlijk stapels (verouderde) hardware, die we permanent mogen uitschakelen en veilig laten recycleren (data wordt vernietigd). Als we dan toch bezig zijn, maken we graag van de gelegenheid gebruik om je rack mooi te structureren en te documenteren voor meer efficiëntie en overzichtelijk beheer. Dit is ook het ideale moment om je aan te sluiten op het veel snellere Proximus glasvezelnetwerk.

In deze fotoreeks vind je een voorbeeld waarbij onze technici letterlijk hun handen vol hebben gehad met de bekabeling, én waarbij we zijn geëindigd met een indrukwekkend aantal toestellen die we konden wegnemen.

Kan jouw infrastructuur ook een opfrissing gebruiken met een eventuele besparing op energiekosten? Lees er meer over en vraag een audit aan: klik hier.

Hoe kunnen we helpen? Contacteer onze experts.

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


    Wij respecteren je privacy en gebruiken de ingebrachte informatie enkel om op jouw aanvraag te antwoorden.

    Of bel ons!

    We bespreken je project graag persoonlijk of via een videogesprek. Vraag een gratis consult aan bij een van onze IT- of telecomexperts om elkaar beter te leren kennen en jouw specifieke situatie te bespreken.

    Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.