Blog

Snelle updates

Het is de periode van de stages, en dat is ook bij K-Force het geval. Momenteel (maart – april 2023) zijn er twee studenten actief bij ons. Eén daarvan, Amaury, werkt aan een interessant project met zijn mentor Fabien. Benieuwd? 👀 Lees dan even verder. Read more

Bespaar op apparatuur en hoge energiekosten dankzij de cloud

Rack cleanup webheader
Snelle updates

Bespaar op apparatuur en hoge energiekosten dankzij de cloud

Wist je dat je dankzij de cloud kan besparen op apparatuur en dus ook de daarbij horende hoge energiekosten? 💡 ⚡

Bij een verhuis naar de cloud worden lokale servers namelijk overbodig. Hierdoor krijgen we soms letterlijk stapels (verouderde) hardware, die we permanent mogen uitschakelen en veilig laten recycleren (data wordt vernietigd). Als we dan toch bezig zijn, maken we graag van de gelegenheid gebruik om je rack mooi te structureren en te documenteren voor meer efficiëntie en overzichtelijk beheer. Dit is ook het ideale moment om je aan te sluiten op het veel snellere Proximus glasvezelnetwerk.

In deze fotoreeks vind je een voorbeeld waarbij onze technici letterlijk hun handen vol hebben gehad met de bekabeling, én waarbij we zijn geëindigd met een indrukwekkend aantal toestellen die we konden wegnemen.

Kan jouw infrastructuur ook een opfrissing gebruiken met een eventuele besparing op energiekosten? Lees er meer over en vraag een audit aan: klik hier.

Hoe kunnen we helpen? Contacteer onze experts.

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


    Wij respecteren je privacy en gebruiken de ingebrachte informatie enkel om op jouw aanvraag te antwoorden.

    Of bel ons!

    We bespreken je project graag persoonlijk of via een videogesprek. Vraag een gratis consult aan bij een van onze IT- of telecomexperts om elkaar beter te leren kennen en jouw specifieke situatie te bespreken.

    Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.