Telefonie- & internetdiensten

Telefonie- & internetdiensten

Telefonie- & internetdiensten

Expert in telefonie en internet,
met service

111jaar gecombineerde ervaring in telefonie en internet

Met 9 gespecialiseerde collega’s in telefonie en internet, garanderen we de best mogelijke service.

Expert in telefonie en internet - dienstverlening

Als Proximus Business Partner (Platinum) helpen onze internet- & telefonie experts je bij het maken van de juiste keuzes om je medewerkers altijd verbonden te houden, binnen je budget. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij zowel ondersteunen bij het opstellen als bij het optimaliseren van jouw mobile policy.

A tot Z aanpak

Wij onderscheiden ons door een persoonlijke en professionele aanpak van A tot Z. Proximus Platinum Partner zijn, betekent onder meer dat we een kwaliteitsvolle backoffice-service moeten garanderen. We hechten veel belang aan kwaliteitscontrole en Proximus voert ook regelmatig kwaliteitscontroles uit. Ons toegewijde backofficeteam van 4 collega's staat klaar om jou en je collega's te helpen!

Onze expert labels

Sinds 2017 bevindt K-Force zich in de selecte groep Proximus Platinum Partners in België. Bovendien zijn we erkend als Fastest Growing Partner in 2017, Best Voice Partner in 2019, Best Connectivity Partner in 2020 en achtereenvolgens IT Partner of the Year in 2021 en 2022.

Hoe onderscheiden we ons

1
Proactieve opvolging
Je accountmanager houdt je regelmatig op de hoogte van de evoluties in de markt en doet regelmatig een check-up van je oplossingen en tariefplannen.
2
Opvolging bij migraties en installaties
Dankzij onze gestandaardiseerde procedures en ervaring garanderen we een opvolging vanaf het prille begin tot het einde van je aanvraag of project. Als de provider een probleem heeft of aanvullende informatie nodig heeft, zorgen wij ervoor. Dat zijn alweer enkele zorgen minder!
3
Administratieve ondersteuning
Maak het jezelf gemakkelijk en stel ons je administratieve vragen. Deze worden efficiënt afgehandeld door ons backofficeteam en je wordt continu op de hoogte gehouden.

Onze experts in telefonie en internet staan voor je klaar

Kaj K-Force Computer Solutions

Kaj

Nathalie K-Force Computer Solutions

Nathalie

Isabelle K-Force Computer Solutions

Isabelle

Véronique K-Force Computer Solutions

Véronique

Tony K-Force Computer Solutions

Tony

Interesse in een samenwerking of heb je een vraag? Contacteer ons.

We staan open voor alle vragen en staan te popelen om de perfecte oplossing voor jouw specifieke behoeften te vinden.


    Wij respecteren je privacy en gebruiken de ingebrachte informatie enkel om op jouw aanvraag te antwoorden.

    Of bel ons!

    We bespreken uw project graag persoonlijk of via een videogesprek. Vraag een kennismaken gesprek aan bij een van onze IT- of telecomexperts om jouw specifieke situatie te bespreken.