Datacenter bezoek

Datacenter bezoek

Bezoek een datacenter

Tip voor een indrukwekkende trip: bezoek eens een datacenter!

Maak je gebruik van onze cloud en wil je wel eens weten waar je infrastructuur en data zich bevinden en hoe dat eruitziet?

Vraag je begeleid bezoek aan

We zijn enorm trots op wat we doen en de state-of-the-art technologie waarop onze cloudomgevingen draaien. We delen deze passie maar al te graag met onze klanten en organiseren daartoe op regelmatige basis begeleide bezoeken. Tijdens zo’n bezoek kom je te weten waar en hoe de gigantische hoeveelheid aan data veilig opgeslagen en uitgewisseld wordt. We geven je een rondleiding door de serverruimtes en tonen je welke verregaande veiligheidsmaatregelen er worden genomen om alle data veilig te houden. Je komt ook te weten welke systemen er worden gebruikt om energie zo optimaal mogelijk te benutten. Zelf vinden we deze bezoeken natuurlijk énorm boeiend en indrukwekkend. Maar deze rondleidingen zijn ook aangepast voor personen zonder IT-achtergrond. Er wordt interessante en relevante info in begrijpbare taal gegeven voor de KMO. Afsluiten en napraten doen we indien gewenst tijdens een gezellige lunch.

Praktisch

De bezoeken gaan steeds door in de voormiddag.

09u45 onthaal

10u00 start rondleiding

12u00 lunch

Wil je graag een rondleiding vastleggen? Vul je gegevens hieronder in en we contacteren je voor de planning.


    We hechten veel waarde aan jouw privacy en gebruiken de informatie die je hier invoert alleen om je inschrijving te verwerken.


    Opgelet: dit is nog geen definitieve inschrijving. Wij contacteren je met de praktische afspraken.