Hybride Cloud oplossing

Hybride Cloud oplossing

Hybride Cloud oplossing

Cloud expert, met service

210jaar gecombineerde ervaring in IT

Met 17 gespecialiseerde cloud experts, garanderen we de best mogelijke service.

Combineer het beste van de cloud met lokale flexibiliteit

Combineer enkele van de belangrijkste voordelen van de cloud met (gedeeltelijk) lokaal werken. Met onze totaalaanpak zorgen we voor een beveiligde omgeving die (samen)werken vanop verschillende locaties faciliteert. Elke gebruiker werkt op één of meerdere lokale (managed) toestellen, en krijgt beveiligd toegang (met de juiste rechten) tot de nodige bedrijfsdata en -software.

Een reeks hoogwaardige oplossingen waarop je kan rekenen

Ons belangrijkste doel is om elke klant 100% tevreden te krijgen en te houden. Daarom werken we alleen met de meest betrouwbare oplossingen. Op basis van jouw specifieke behoeften ontwikkelen we een oplossing op maat die je het leven makkelijker maakt en je efficiënter laat werken. Dit alles met de hoogst mogelijke veiligheidsstandaarden in gedachten.

Geen investering in dure en snel verouderde (mail)servers meer nodig

Serverbeheer wordt vervangen door een hyperbeveiligde cloudservice ontwikkeld door Microsoft en beheerd door K-Force, waardoor je niet meer om de paar jaar in nieuwe servers hoeft te investeren. Er geen kosten meer zijn voor onderhoud van die servers, noch voor elektriciteit of geklimatiseerde server rooms, etc.

Beveiliging zoals het hoort

Lokaal hoeft niet langer ondergeschikt te zijn op het gebied van beveiliging! Onze oplossingen bieden meer dan een klassieke antivirusoplossing. Cybercriminelen zijn enorm creatief, en medewerkers bevinden zich niet altijd meer op kantoor. Het is dus essentieel om op alle fronten te kunnen rekenen op een uitstekende bedrijfsbeveiliging. Wij combineren de kracht van cloudgestuurde security met lokaal werken binnen of buiten het bedrijfsnetwerk.
mitech-processing-service-image-01

E-mail, bestanden, agenda’s en contacten in sync

mitech-processing-service-image-04

Duidelijke prijs per gebruiker & prioritaire service

mitech-box-image-style-05-image-02

Centraal beheer van bedrijfdata met rechten

mitech-processing-service-image-02

Externe en geautomatiseerde cloud backup

mitech-processing-service-image-03

Cloud antivirus

mitech-processing-service-image-05

Actief apparaatbeheer

Ga voor all-in

Geniet van een snelle en veilige laptop, en van onze uitstekende ondersteuning en clouddiensten. All-in voor een vast maandelijks bedrag.

Geprioritiseerde VIP-service

Onze supportformules bieden je heel wat handige voordelen op vlak van algemene service.
K-Force dedicated contact person

Een vast contactpersoon

Voor je commerciële en technische vragen over IT en telecom.
K-Force IT management

Management van je IT

Beheer en mapping van je IT-park. Bv. opslag van wachtwoorden, accounts, toestellen, … in een beveiligde omgeving voor betere opvolging.
K-Force yearly IT inventory

ALL-IN support

Alle hulp op afstand, tijdens kantooruren* is inbegrepen. De ultieme gemoedsrust!
K-Force direct contact with support

Direct contact met support

Direct contact per mail en telefonisch. Maak gebruik van ons ticketingsysteem en geniet van een prioritaire behandeling.
K-Force VIP repair service

VIP repair service

Alle reparaties worden zonder extra kosten afgehandeld in express-service (eerste prioriteit).
K-Force yearly technical check-up of your computers

Proactieve 24/7 monitoring en onderhoud

Continu gecentraliseerd en geautomatiseerd (AI) beheer en onderhoud van je omgeving. Afhankelijk van de specifieke formule ook security monitoring.
K-Force remote sla

Remote SLA 2 business hours**

De gegarandeerde reactiesnelheid om jouw vraag in behandeling te nemen.
Onsite SLA

Onsite SLA < 8 business hours**

Als je een probleem hebt dat ter plaatse moet worden opgelost, dan garanderen wij dat we er binnen de 8 werkuren zijn, aan een gereduceerd tarief.

* Kantooruren: maandag - vrijdag van 8u00 tot 12u00 en van 13u00 tot 17u00. ** In de realiteit nemen wij vragen meestal binnen de 10 minuten in behandeling en worden interventies vaak dezelfde dag uitgevoerd.

Werk in de "Modern Workplace"

In de maandelijkse prijs per gebruiker, beschik je over alle Microsoft 365 apps en services*, inclusief (wachtwoord) beheer met snelle en professionele support van onze K-Force cloud enigneers. Dankzij deze oplossing is de aankoop en het onderhoud van een mailserver niet langer nodig. Bovendien bevat Microsoft 365 veel uitgebreidere mogelijkheden dan een on premise oplossing.

* Je account manager stelt automatisch de meest geschikte formule voor binnen een voor jouw organisatie passende formule. Het is mogelijk dat specifieke, minder courante licenties of apps niet binnen het standaardaanbod vallen.

Microsoft Outlook

E-mail, agenda’s en contacten in sync

Iedere gebruiker heeft overal toegang tot de gesynchroniseerde mailbox (50GB), agenda en contacten. E-mail boomstructuur, regels, out of office, ... zijn eveneens in sync. Agenda’s van collega’s raadplegen kan in één overzicht. Met ingebouwde controle op frauduleuze links en bijlagen. Stuur e-mails met een professioneel adres: we linken je domeinnaam aan je e-mail. Op die manier zijn de mailadressen altijd gelinkt aan de identiteit van het bedrijf, bvb. voornaam.familienaam@jouwbedrijf.be.
Microsoft Onedrive

Bestanden veilig opslaan, samenwerken en delen via de cloud

Iedereen heeft 1TB aan cloudopslag om alle bestanden veilig in de cloud op te slaan en naar al zijn toestellen te synchroniseren. Bestanden kunnen worden hersteld (30 dagen retentie) en met file versioning kan je terugkeren naar een vorige versie. Bepaal met wie je (live) samenwerkt aan een document en met wie je het deelt.
Microsoft Teams

Blijf geconnecteerd en werk samen als een Team

Blijf geconnecteerd, organiseer videocalls en maak een hub voor teamwerk en instant messaging tussen collega’s met Microsoft Teams en andere handige tools voor samenwerking. Automatiseer de flows binnen je teams dankzij handige regels en apps van onze specialisten.
microsoft-office-365-2

Altijd de nieuwste updates

Krijg de nieuwste functies en mogelijkheden met de altijd up-to-date versies van Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote voor Windows, Mac, Android of iOS. Publisher en Access Pro voor Windows. 1 licentie per gebruiker is goed voor installatie op 5 toestellen. Bovendien komen er continu nieuwe mogelijkheden bij.
K-Force Computer Solutions IT service partner

Reken op K-Force voor hulp en ondersteuning, in je eigen taal

Wij zorgen voor de initiële configuratie en installatie van alle toestellen. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over het verdere beheer: wij beheren gebruikers en wachtwoorden en jij en je collega’s kunnen ten allen tijde rekenen op onze professionele helpdesk.
mail-signature

Consistente en automatische e-mail handtekening voor het hele bedrijf

Met onze oplossing zorg je voor een professionele en consistente look voor je bedrijf in alle uitgaande e-mails, ook op smartphone. We configureren centraal, voor het hele bedrijf, of per afdeling een handtekening die er bij iedereen hetzelfde uitziet. Wijzigingen (bv. eindejaarsbanner, tijdelijke mededelingen, etc.) moeten zo maar één keer worden uitgevoerd en komen instant actief bij alle medewerkers.

Bescherming van begin tot eind met toegangscontrole, antivirus, backup & cybersecurity training

Onze oplossingen bieden meer dan een klassieke antivirusoplossing. Cybercriminelen zijn enorm creatief, en medewerkers bevinden zich niet altijd meer op kantoor. Het is dus essentieel om op alle fronten te kunnen rekenen op een uitstekende bedrijfsbeveiliging.

 • Toegangscontrole met multi-factor authenticatie. Meer over MFA: klik hier.
 • Beveiliging op globaal niveau van de gehele Microsoft omgeving.
 • Compleet apparaatbeheer met security policies vanuit één centrale omgeving.
 • Werkpost bescherming, inclusief anti-ransomware.
 • Uitgebreide backup en recovery mogelijkheden, inclusief Exchange-, SharePoint, OneDrive- en Teams-gegevens.
 • Cybersecurity awareness training voor medewerkers. Meer over cybersecurity awareness training: klik hier.

Ons team van accountmanagers staat klaar om je te helpen

Christian K-Force Computer Solutions

Christian

Jordan K-Force Computer Solutions

Jordan

Jurgen K-Force Computer Solutions

Jurgen

Didier K-Force Computer Solutions

Didier

Jean-Marc K-Force Computer Solutions

Jean-Marc

Kaj K-Force Computer Solutions

Kaj

Kurt Everaerts K-Force Computer Solutions

Kurt

Interesse in een samenwerking of heb je een vraag? Contacteer ons.

We staan open voor alle vragen en staan te popelen om de perfecte oplossing voor jouw specifieke behoeften te vinden.


  Wij respecteren je privacy en gebruiken de ingebrachte informatie enkel om op jouw aanvraag te antwoorden.

  Of bel ons!

  We bespreken uw project graag persoonlijk of via een videogesprek. Vraag een kennismaken gesprek aan bij een van onze IT- of telecomexperts om jouw specifieke situatie te bespreken.