Full Cloud oplossing

Full Cloud oplossing

Full Cloud oplossing

Cloud expert, met service

210jaar gecombineerde ervaring in IT

Met 17 gespecialiseerde cloud experts, garanderen we de best mogelijke service.

Je IT altijd beschikbaar voor een duidelijke prijs per gebruiker

Reken op ons performant cloudplatform, uitgerust met onbeperkte resources*, dat beantwoordt aan de hoogste beveiligingsstandaarden in de Benelux. Alle medewerkers hebben een volledige en persoonlijke Windows-omgeving waarmee ze tegelijkertijd, overal, altijd en met elk apparaat verbinding kunnen maken.

Investeren in dure en snel verouderende infrastructuur is niet meer nodig

Wij beheren en onderhouden alle cloudinfrastructuur zodat je niet meer om de paar jaar in nieuwe servers hoeft te investeren, er geen (onverwachte) kosten meer zijn voor onderhoud van die servers, noch voor elektriciteit of geklimatiseerde serverruimtes, enz.

Schaalbaar en transparant

Dankzij onze schaalbare en transparante oplossing betaal je enkel voor het aantal medewerkers dat met een volledig operationele Windows-desktop moet werken. Als je bedrijf groeit, groeit de cloud mee, zonder dat je dan hoeft te investeren in meer infrastructuur: we voegen gewoon de nieuwe gebruikers toe en wij zorgen achterliggend voor de nodige resources.

De beste infrastructuur

K-Force werkt alleen met datacentra die voldoen aan de hoogst mogelijke veiligheidsnormen in de Benelux. Zoals eerder vermeld, is het niet nodig om zelf ultra-performante machines te hebben, omdat ons platform onbeperkt is in resources*. We monitoren permanent de gebruikte schijfruimte, geheugen en processorkracht. Wanneer een van deze waarden 80% heeft bereikt, zullen we meer schijfruimte, geheugen en/of rekenkracht inzetten. Uiteraard gebeurt dit volgens een fair use policy, maar onder normale omstandigheden wijzen we de benodigde opslag-, geheugen- en processorcapaciteit toe die je organisatie nodig heeft om comfortabel te kunnen werken.

Uitstekende service

Aangezien onze clouddiensten dagelijks worden beheerd en gemonitord door ons team van ingenieurs, hoef je je geen zorgen te maken over je IT. Er wordt voor gezorgd. Met onze managed supportformules geniet je ook van ALL-IN support (tijdens kantooruren) voor hulp op afstand.
mitech-processing-service-image-01

All-in-one oplossing

mitech-processing-service-image-02

Duidelijke prijs per gebruiker & prioritaire service

mitech-processing-service-image-03

De beste prestaties

mitech-processing-service-image-04

24/7 monitoring

mitech-processing-service-image-04

Actief apparaatbeheer

mitech-processing-service-image-05

Altijd up-to-date en beveiligd

Meer gedetailleerde voordelen van ons full cloud platform

Volledig geëxternaliseerd cloudplatform, als enige met de hoogste veiligheidsnormen in de Benelux. Hosting in 2 Belgische datacenters in parallel, met ISO/CEI 27001 certifiëring.

Persoonlijke Windows-omgeving voor elke gebruiker, waarnaar iedereen tegelijk kan verbinden, vanaf eender waar (met internetconnectie), op eender welk moment.

Toestel onafhankelijk: PC, Mac, tablet, smartphone.

Optimale prestaties (rekenkracht, opslag, ...) dankzij ongelimiteerde resources.*

Surfen, uploaden en downloaden aan datacenter snelheid.

Licenties voor Windows Server, remote desktop, Antivirus, Microsoft 365 centraal en in één pakket.** Iedere gebruiker beschikt steeds over de meest recente versie.

Dagelijks volledige checkup en backup (retentie 30 dagen) van het geheel.

Geen onderhoudskosten meer, geen problemen (en verantwoordelijkheid) meer wat betreft veiligheid van gegevens (software, boekhouding, klantengegevens, ...).

Installatie, onderhoud, updates en permanente monitoring van de gehele infrastructuur: servers, firewall en indien gewenst ook het lokale netwerk. Door ons eigen technisch team.

Laatste generatie cloud firewall met de recentste security updates, met bescherming tegen cryptolocker virussen (ingeval van Watchguard Total Security licentie). VPN beveiligd.

Flexibiliteit: het aanmaken van of onmiddellijk (belangrijk ingeval van ontslag) stopzetten van een gebruiker is eenvoudig en snel, zonder dat er een interventie nodig is.

Voor elke applicatie die in je organisatie gebruikt wordt, voorzien wij een aparte applicatieserver. Op die manier kan eventueel onderhoud of updates worden uitgevoerd zonder enige impact op de andere applicaties die binnen je bedrijf worden gebruikt.

* Fair use policy. ** Excl. SQL licenties.

Je hoeft niet te investeren in dure hardware

Omdat de cloud al het werk doet, heb je al genoeg aan een eenvoudige computer en een internetverbinding. Ultra performante computers zijn niet meer nodig. Specifiek voor het werken in de cloud hebben we een pakket met PC en randapparatuur samengesteld dat ook op maandbasis kan worden geleased.

Geprioritiseerde VIP-service

Onze supportformules bieden je heel wat handige voordelen op vlak van algemene service.
K-Force dedicated contact person

Een vast contactpersoon

Voor je commerciële en technische vragen over IT en telecom.
K-Force IT management

Management van je IT

Beheer en mapping van je IT-park. Bv. opslag van wachtwoorden, accounts, toestellen, … in een beveiligde omgeving voor betere opvolging.
K-Force yearly IT inventory

ALL-IN support

Alle hulp op afstand, tijdens kantooruren* is inbegrepen. De ultieme gemoedsrust!
K-Force direct contact with support

Direct contact met support

Direct contact per mail en telefonisch. Maak gebruik van ons ticketingsysteem en geniet van een prioritaire behandeling.
K-Force VIP repair service

VIP repair service

Alle reparaties worden zonder extra kosten afgehandeld in express-service (eerste prioriteit).
K-Force yearly technical check-up of your computers

Proactieve 24/7 monitoring en onderhoud

Continu gecentraliseerd en geautomatiseerd (AI) beheer en onderhoud van je omgeving. Afhankelijk van de specifieke formule ook security monitoring.
K-Force remote sla

Remote SLA 2 business hours**

De gegarandeerde reactiesnelheid om jouw vraag in behandeling te nemen.
Onsite SLA

Onsite SLA < 8 business hours**

Als je een probleem hebt dat ter plaatse moet worden opgelost, dan garanderen wij dat we er binnen de 8 werkuren zijn, aan een gereduceerd tarief.

* Kantooruren: maandag - vrijdag van 8u00 tot 12u00 en van 13u00 tot 17u00. ** In de realiteit nemen wij vragen meestal binnen de 10 minuten in behandeling en worden interventies vaak dezelfde dag uitgevoerd.

Werk in de "Modern Workplace"

In de maandelijkse prijs per gebruiker, beschik je over alle Microsoft 365 apps en services*, inclusief (wachtwoord) beheer met snelle en professionele support van onze K-Force cloud enigneers. Dankzij deze oplossing is de aankoop en het onderhoud van een mailserver niet langer nodig. Bovendien bevat Microsoft 365 veel uitgebreidere mogelijkheden dan een on premise oplossing.

* Je account manager stelt automatisch de meest geschikte formule voor binnen een voor jouw organisatie passende formule. Het is mogelijk dat specifieke, minder courante licenties of apps niet binnen het standaardaanbod vallen.

Microsoft Outlook

E-mail, agenda’s en contacten in sync

Iedere gebruiker heeft overal toegang tot de gesynchroniseerde mailbox (50GB), agenda en contacten. E-mail boomstructuur, regels, out of office, ... zijn eveneens in sync. Agenda’s van collega’s raadplegen kan in één overzicht. Met ingebouwde controle op frauduleuze links en bijlagen. Stuur e-mails met een professioneel adres: we linken je domeinnaam aan je e-mail. Op die manier zijn de mailadressen altijd gelinkt aan de identiteit van het bedrijf, bvb. voornaam.familienaam@jouwbedrijf.be.
Microsoft Onedrive

Bestanden veilig opslaan, samenwerken en delen via de cloud

Iedereen heeft 1TB aan cloudopslag om alle bestanden veilig in de cloud op te slaan en naar al zijn toestellen te synchroniseren. Bestanden kunnen worden hersteld (30 dagen retentie) en met file versioning kan je terugkeren naar een vorige versie. Bepaal met wie je (live) samenwerkt aan een document en met wie je het deelt.
Microsoft Teams

Blijf geconnecteerd en werk samen als een Team

Blijf geconnecteerd, organiseer videocalls en maak een hub voor teamwerk en instant messaging tussen collega’s met Microsoft Teams en andere handige tools voor samenwerking. Automatiseer de flows binnen je teams dankzij handige regels en apps van onze specialisten.
microsoft-office-365-2

Altijd de nieuwste updates

Krijg de nieuwste functies en mogelijkheden met de altijd up-to-date versies van Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote voor Windows, Mac, Android of iOS. Publisher en Access Pro voor Windows. 1 licentie per gebruiker is goed voor installatie op 5 toestellen. Bovendien komen er continu nieuwe mogelijkheden bij.
K-Force Computer Solutions IT service partner

Reken op K-Force voor hulp en ondersteuning, in je eigen taal

Wij zorgen voor de initiële configuratie en installatie van alle toestellen. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over het verdere beheer: wij beheren gebruikers en wachtwoorden en jij en je collega’s kunnen ten allen tijde rekenen op onze professionele helpdesk.
mail-signature

Consistente en automatische e-mail handtekening voor het hele bedrijf

Met onze oplossing zorg je voor een professionele en consistente look voor je bedrijf in alle uitgaande e-mails, ook op smartphone. We configureren centraal, voor het hele bedrijf, of per afdeling een handtekening die er bij iedereen hetzelfde uitziet. Wijzigingen (bv. eindejaarsbanner, tijdelijke mededelingen, etc.) moeten zo maar één keer worden uitgevoerd en komen instant actief bij alle medewerkers.

Bescherming van begin tot eind met toegangscontrole, antivirus, backup & cybersecurity training

Onze oplossingen bieden meer dan een klassieke antivirusoplossing. Cybercriminelen zijn enorm creatief, en medewerkers bevinden zich niet altijd meer op kantoor. Het is dus essentieel om op alle fronten te kunnen rekenen op een uitstekende bedrijfsbeveiliging.

 • Toegangscontrole met multi-factor authenticatie. Meer over MFA: klik hier.
 • Beveiliging op globaal niveau van de gehele Microsoft omgeving.
 • Compleet apparaatbeheer met security policies vanuit één centrale omgeving.
 • Werkpost bescherming, inclusief anti-ransomware.
 • Uitgebreide backup en recovery mogelijkheden, inclusief Exchange-, SharePoint, OneDrive- en Teams-gegevens.
 • Cybersecurity awareness training voor medewerkers. Meer over cybersecurity awareness training: klik hier.

Hoe gaan we te werk?

1
We komen ter plaatse en analyseren je dagelijkse manier van werken om een op maat gemaakte oplossing te ontwikkelen die het beste bij je behoeften past.
2
Op basis van deze specifieke behoeften doen we aanbevelingen en een persoonlijk aanbod
3
Presite: we voeren een “presite-visit” uit om je exacte situatie te analyseren. Op die manier kunnen we alle nodige voorbereidingen treffen die een vlotte installatie en configuratie van de nieuwe omgeving garanderen.
4
Voorbereiding: levering en installatie van de benodigde hardware.
5
Op de afgesproken datum en tijd gaan alle benodigde installaties en configuraties “live”. Op deze manier minimaliseren we de impact op de workflow van je organisatie.
6
Na de installatie volgen we op om ervoor te zorgen dat de geboden oplossingen naar verwachting werken. We zijn de eerste dag na de “go live” stand-by om jou en je medewerkers ondersteuning te bieden bij de ingebruikname.

Ons team van accountmanagers staat klaar om je te helpen

Christian K-Force Computer Solutions

Christian

Jordan K-Force Computer Solutions

Jordan

Jurgen K-Force Computer Solutions

Jurgen

Didier K-Force Computer Solutions

Didier

Jean-Marc K-Force Computer Solutions

Jean-Marc

Kaj K-Force Computer Solutions

Kaj

Kurt Everaerts K-Force Computer Solutions

Kurt

Interesse in een samenwerking of heb je een vraag? Contacteer ons.

We staan open voor alle vragen en staan te popelen om de perfecte oplossing voor jouw specifieke behoeften te vinden.


  Wij respecteren je privacy en gebruiken de ingebrachte informatie enkel om op jouw aanvraag te antwoorden.

  Of bel ons!

  We bespreken uw project graag persoonlijk of via een videogesprek. Vraag een kennismaken gesprek aan bij een van onze IT- of telecomexperts om jouw specifieke situatie te bespreken.