Cybersecurity bewustmakingstraining

Phishing draait niet om computers,
maar om mensen.

Bouw je menselijke firewall.

Alle (broodnodige) IT beveiliging ten spijt, is het vaak een medewerker die op een verkeerd linkje klikt, een onveilige bijlage opent of erger, betaal- of logingegevens invoert op een malafide website. Mensen vormen dus een groot gevaar voor de integriteit van (bedrijfs)data, om nog maar te zwijgen van de kosten die gepaard kunnen gaan bij het terugkrijgen van data. Ons platform combineert geautomatiseerde phishingsimulaties met interactieve opleiding over cybersecurity en krachtige Threat Intelligence. Verminder phishingrisico’s met tot 96% zonder enige handmatige tussenkomst.

Hoe beschermen we jouw bedrijf?

Volledig geautomatiseerde phishingsimulaties

AI-gestuurde phishingsimulaties, gebaseerd op het profiel en de kennis van individuele ontvangers. 100% inhoud in eigen taal. Geen handmatige tussenkomst vereist.

Cybersecurity Training op maat van de medewerker

De Phished Academy versterkt de phishing awareness en biedt een grote verscheidenheid aan mini trainings. Werknemers leren bij op basis van fouten die ze maakten.

Next-Gen Threat Intelligence

We bieden diepgaande rapportage op basis van real-time prestaties. De Report Button activeert gebruikers en helpt bedreigingen te stoppen voordat ze schade aanrichten.
Het aantal succesvolle phishingaanvallen stijgt ieder jaar. Nu phishingdreigingen steeds gevaarlijker en geraffineerder worden, blijkt een eenmalige anti-phishingtraining onvoldoende.

100% geautomatiseerde, gepersonaliseerde phishingsimulaties

Up-to-date simulaties

Onze doorlopende training bevat simulatiecampagnes gebaseerd op actuele gebeurtenissen, bedreigingen en onderwerpen uit de echte wereld. Kies voor cyber awareness training die altijd up-to-date is.

Dynamische training

Laat werknemers bijleren op basis van de fouten die ze maken. Dankzij de instant feedback krijgen ze inzicht in hun zwakke plekken.

AI-Driven

Phishingsimulaties worden automatisch aangepast aan elke werknemer, op basis van hun gedrag en gevoeligheid voor deze simulaties.

Native content

Elke phishingsimulatie in de Phished-database is aangepast per land, met aandacht voor lokale merken en normen.
Laat een audit en nulmeting uitvoeren of kies direct voor permanente cybersecurity awareness (training) voor jou en jouw medewerkers.

Hoe gaan we te werk?

1
Optioneel: audit en nulmeting
We zullen het systeem opzetten en een eerste simulatie uitvoeren om de reactie en kennis van de medewerkers te testen. Je ontvangt na afloop een gedetailleerd rapport. Deze eerste fase is niet verplicht.
2
Vereiste (eerste) stap: opzet systeem
We zetten het systeem op en koppelen er alle medewerkers aan. We zullen het ook finetunen voor optimale simulaties aangepast aan jullie omgeving.
3
Continu leren
Als alles eenmaal up and running is, leert het systeem over je organisatie en haar medewerkers en past het de inhoud die het elke X keer verstuurt hierop aan. Zo leren jij en je collega's ook continu bij.

Veelgestelde vragen over onze cybersecurity awareness training

Wat is phishing?

Phishing is een vorm van cybercriminaliteit waarbij een aanvaller zich voordoet als een betrouwbare bron om gevoelige informatie van een slachtoffer te ontfutselen, zoals wachtwoorden, gegevens of kredietkaartgegevens. Er zijn verschillende manieren waarop een hacker kan proberen iemand te phishen. Enkele voorbeelden zijn: via e-mail, per telefoon (vishing = voice), of per sms (smishing = sms). Deze gegevens worden gebruikt voor identiteitsdiefstal, spam, fraude of bedrijfsspionage.

Hoe herken ik phishing?

Het is niet meer zo gemakkelijk om phishing te herkennen als vroeger. Enkele algemene tips: Controleer het adres van de afzender: staan daar typfouten in of onregelmatigheden? Vertrouw alleen adressen die 100% correct zijn. Anders is het waarschijnlijk een typosquatting-poging. Controleer eventuele hyperlinks door er met de muis over te gaan: wijzen ze naar de website die je zou verwachten? Zo niet, klik er dan niet op. Valt de inhoud of het verzoek buiten de grenzen van wat je van deze afzender mag verwachten? Ga er niet op in, maar waarschuw IT. Weet je het niet zeker? Neem altijd contact op met jouw IT-afdeling.

Voor wie is het bedoeld?

Door zijn schaalbaarheid is Phished geschikt voor elk type organisatie, van KMO tot enterprise, van publieke instelling tot non-profit. Of jouw organisatie nu uit 5 of 50.000 medewerkers bestaat, iedereen profiteert van dezelfde rigoureuze, diepgaande, geautomatiseerde en gepersonaliseerde aanpak, dankzij de krachtige AI. Het systeem past de moeilijkheidsgraad aan het kennisniveau van de medewerkers aan.

Hoe werkt het?

Het algoritme stelt voor elk individu een phishing-profiel en een phishing-score op. De AI verstuurt zijn eerste simulaties op basis van de functie van de medewerker. Vervolgens houdt het algoritme rekening met het gedrag van elk individu en past het zijn aanpak in de volgende simulaties op intelligente wijze aan. Welke simulaties rapporteert de ontvanger? Met welke e-mails gaat de ontvanger aan de slag? Klikt hij op eventuele hyperlinks? Hoe lang heeft een medewerker de mail open, voordat hij doorheeft dat hij naar een simulatie kijkt? Op basis van Big Data leert het algoritme welke simulaties elke individuele ontvanger in het bijzonder aanspreken.

Waarom kiezen voor een permanente leeroplossing?

Het algoritme krijgt elke dag nieuwe input, aangezien er ook elke dag nieuwe dreigingen ontstaan. Het platform biedt duizenden op maat gemaakte simulaties, waaraan dagelijks nieuwe worden toegevoegd. Contentexperts die gespecialiseerd zijn in dit specifieke domein gebruiken actuele thema's (bijvoorbeeld een nieuwsbrief van een dagblad om een voetbalwedstrijd te promoten, gratis treinkaartjes van de overheid...) en gebruiken data van daadwerkelijke cyberaanvallen om het platform te verrijken . Bovendien, naarmate het cybersecuritybewustzijn van medewerkers toeneemt, is het belangrijk om ze altijd scherp te houden, maar ook om ze te laten leren van moeilijkere simulaties. Via AI zal het platform hen meer geavanceerde cases presenteren. Wanneer er een nieuwe medewerker start, of van de ene afdeling naar de andere verhuist, krijgt hij te maken met andere bedreigingen dan voorheen.

Ons team van accountmanagers staat klaar om je te helpen

Christian K-Force Computer Solutions

Christian

Jordan K-Force Computer Solutions

Jordan

Jurgen K-Force Computer Solutions

Jurgen

Didier K-Force Computer Solutions

Didier

Jean-Marc K-Force Computer Solutions

Jean-Marc

Kaj K-Force Computer Solutions

Kaj

Kurt Everaerts K-Force Computer Solutions

Kurt

Interesse in een samenwerking of heb je een vraag? Contacteer ons.

We staan open voor alle vragen en staan te popelen om de perfecte oplossing voor jouw specifieke behoeften te vinden.


    Wij respecteren je privacy en gebruiken de ingebrachte informatie enkel om op jouw aanvraag te antwoorden.

    Of bel ons!

    We bespreken uw project graag persoonlijk of via een videogesprek. Vraag een kennismaken gesprek aan bij een van onze IT- of telecomexperts om jouw specifieke situatie te bespreken.