Blog

Snelle updates

De feestperiode brengt vaak vreugde met zich mee bij het uitpakken van cadeautjes, en een extra leuk voorbeeld kan een blinkende nieuwe smartphone zijn. Maar voordat je afscheid neemt van je vertrouwde oude telefoon, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je vlot kan verderwerken, vooral als het gaat over je Multi-Factor Authenticatie (MFA) profielen. Read more

We beginnen met de conclusie van dit artikel omdat we er niet genoeg de nadruk op kunnen leggen. Maar we willen natuurlijk dat je geïnteresseerd blijft en verder leest. Daarom verklappen we al dat we je ook nog een duidelijk overzicht gaan bieden van de verschillende vormen van social engineering, in begrijpbare taal. We lichten ook toe hoe je de risico’s voor je bedrijf zoveel mogelijk kan beperken. Read more

Digitalisering is een breed concept voor een KMO, maar een aantal onderdelen zijn hierbij steeds van tel. Met Christophe Kourtis, business partner lead manager bij Proximus, overlopen we de belangrijkste bouwstenen voor digitalisering bij KMO’s. En komen we erachter waarom een geschikte partner bij dit alles cruciaal is. Read more

iPad Pro. Eén en al scherm. Volledig klaar voor het bedrijfsleven.

iPad Pro & Silver keyboard
IT & telecom nieuws

iPad Pro. Eén en al scherm. Volledig klaar voor het bedrijfsleven.

De 12,9‑inch iPad Pro heeft een nieuw all‑screendesign met een indrukwekkend Liquid Retina display, een A12Z Bionic-chip voor meer power dan de meeste pc-laptops en iPadOS. Daarmee is deze iPad een veelzijdige tool voor het bedrijfsleven en ideaal voor waar je met je bedrijf ook naartoe wilt.

De iPad Pro is een veelzijdige tool voor het bedrijfsleven die je overal mee naartoe kunt nemen. Hij heeft een all‑screendesign met een indrukwekkend Liquid Retina-display. Met de krachtige A12Z Bionic-chip gebruik je moeiteloos professionele apps als Microsoft Office. Met Face ID blijft je device veilig. Dankzij een batterij die de hele dag meegaat en 4G LTE Advanced kom je nog verder.

iPad Pro & Silver keyboard

Klaar om bergen werk te verzetten. Overal.

Met Apple Pencil kun je snel documenten annoteren en notities maken. Voeg het Magic Keyboard toe, een volledig toetsenbord met ingebouwd trackpad dat bovendien bescherming biedt van voor tot achter. Werk moeiteloos samen aan gedeelde projecten met Keynote, Numbers en Pages. En dankzij iPadOS en krachtige zakelijke apps in de App Store ben je met iPad Pro direct klaar om bergen werk te verzetten. Overal.

Accessoires die van iPad jouw iPad maken.

Keyboards, hoesjes, covers, Apple Pencil, AirPods en nog veel meer.

apple-pencil

Koop je Apple devices
bij K-Force. Met service.

Als officiële Apple-reseller kunnen we alle Apple-hardware aanbieden, van telefoons tot computers en accessoires. Geïnstalleerd en verbonden met je netwerk en andere apparaten. Alle apparatuur kan tegen zeer interessante voorwaarden worden gefinancierd. Vraag zeker naar de mogelijkheden!

Ons team van accountmanagers staat klaar om je te helpen

Christian K-Force Computer Solutions

Christian

Jordan K-Force Computer Solutions

Jordan

Jurgen K-Force Computer Solutions

Jurgen

Didier K-Force Computer Solutions

Didier

Jean-Marc K-Force Computer Solutions

Jean-Marc

Kaj K-Force Computer Solutions

Kaj

Kurt Everaerts K-Force Computer Solutions

Kurt

Hoe kunnen we helpen? Contacteer onze experts.

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


    Wij respecteren je privacy en gebruiken de ingebrachte informatie enkel om op jouw aanvraag te antwoorden.

    Of bel ons!

    We bespreken je project graag persoonlijk of via een videogesprek. Vraag een gratis consult aan bij een van onze IT- of telecomexperts om elkaar beter te leren kennen en jouw specifieke situatie te bespreken.