Blog

Snelle updates

Naast de oprichting van een afdeling specifiek gericht op het notariaat, nemen we ook een belangrijke stap met onze technische dienst. We zijn verheugd om onze nieuwe collega Shaun te verwelkomen. Read more

K-Force vernieuwt sponsorship met Royale Union Saint-Gilloise

union-renew-webheader-nl
K-Force nieuws / Snelle updates

K-Force vernieuwt sponsorship met Royale Union Saint-Gilloise

Bij de eerste thuismatch van het nieuwe seizoen zijn we blij het leuke nieuws te kunnen delen dat we ons sponsorship met RUSG hebben verlengd.

Vorig seizoen speelde de club na 48 jaar opnieuw op het hoogste niveau en meteen stond ze bovenaan het klassement. Ze gingen als leider de Champions’ Play-offs in, wat geen andere promovendus in de Belgische voetbalgeschiedenis hen heeft voorgedaan. Het vervolg kennen we. Union eindigde op een zeer mooie tweede plaats. We zijn al benieuwd naar komend seizoen!

K-Force zorgde bij Royale Union Saint-Gilloise voor een glasvezel internetconnectie van Proximus, legde intern 600 meter glasvezel en 1 km UTP-bekabeling aan en installeerde 20 access points. Hierdoor is een snelle en stabiele connectie gegarandeerd voor VIP-bezoekers, persruimte, draadloze betaaltransacties, etc.

In dit (niet zo serieuze) filmpje zie je hoe alles in gereedheid wordt gebracht voor het nieuwe seizoen: we testen de connectie, het gras wordt afgereden en we posten via de wifi een foto van de overwinning.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.