Blog

Snelle updates

Interne server of toch de cloud? Bij Bang & Olufsen Spelier hebben ze even getwijfeld, maar ze hebben nog geen moment spijt gehad van hun keuze voor de cloud. Met Modern Workplace hebben zij de flexibiliteit waarnaar ze altijd op zoek waren. Zaakvoerder Bart Spelier en Sales Consultant Sven Wittebols leggen uit. Read more

Naast de oprichting van een afdeling specifiek gericht op het notariaat, nemen we ook een belangrijke stap met onze technische dienst. We zijn verheugd om onze nieuwe collega Shaun te verwelkomen. Read more

Maak het jezelf makkelijker met onze smart scanners

paperless-digitaliseren-smart-scanners
K-Force nieuws / Snelle updates

Maak het jezelf makkelijker met onze smart scanners

Het wordt weer de tijd van het jaar voor de belastingaangifte. Maak het jezelf (en je boekhouder) makkelijker en digitaliseer jouw bonnetjes vele malen sneller dankzij onze smart scanners.

Bekijk in dit filmpje hoe het werkt en contacteer ons om gedurende 30 dagen een toestel gratis uit te proberen: klik hier.

 

Hoe kunnen we helpen? Contacteer onze experts.

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


    Wij respecteren je privacy en gebruiken de ingebrachte informatie enkel om op jouw aanvraag te antwoorden.

    Of bel ons!

    We bespreken je project graag persoonlijk of via een videogesprek. Vraag een gratis consult aan bij een van onze IT- of telecomexperts om elkaar beter te leren kennen en jouw specifieke situatie te bespreken.

    Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.