Blog

Snelle updates

Denk nú al aan je goeie voornemens en zet het nieuwe jaar veilig in! We hebben drie posters gemaakt voor onze klanten met gratis nuttige basistips om cyberaanvallen te vermijden. Download ze nu gratis via onderstaande knop en deel ze desgewenst met collega's. Of hang ze bvb. op in de vergaderzaal, bij de koffiemachine of in de kantine! Of waarom niet op toilet? Dan wordt deze zeker goed gelezen. Read more

Enige tijd geleden maakten we het nieuws bekend over onze acquisitie door ClearMedia. Vandaag gaan we nog één stapje verder en presenteren we met veel trots ons nieuwe logo en bijhorende branding. Read more

Nieuwe laptops bij De Slaapadviseur

Laptops in leasingformule
K-Force nieuws / Uitgelicht

Nieuwe laptops bij De Slaapadviseur

Ook de nachtrust van enkele medewerkers van De Slaapadviseur is erop vooruitgegaan dankzij 16 nagelnieuwe laptops!

Alle laptops werden in recordtempo opgeleverd en beschikken over exact dezelfde configuratie en (beveiligings)software. Zo hebben de medewerkers een perfect werkend toestel, met daarop al hun tools vanaf de eerste ingebruikname.

De slaapadviseurs in de 4 vestigingen gebruiken deze toestellen in de showroom om klanten te helpen met bvb. prijssimulaties of om product(variaties) te tonen. Dankzij de handige touch-schermen en hoge batterijcapaciteit ‘swipen’ ze nu de hele werkdag vlot doorheen alle vensters.

Snel jouw werknemers voorzien van een ready-to-use werkstation? Vraag jouw offerte aan voor een gepersonaliseerd voorstel via onderstaand formulier.

We bieden eveneens zeer aantrekkelijke leaseformules aan. Door je hardware te leasen, kunt je snel profiteren van nieuwe apparatuur, zonder dat je eerst een belangrijke investering moet doen. Vraag zeker naar de mogelijkheden! Bovendien zijn, afhankelijk van de formule die je kiest, vervangingen, ondersteuning, Office-licentie, back-up en antivirus inbegrepen in één vast maandelijks bedrag.

Over nachtrust gesproken: wist je dat het nog tot eind januari solden zijn bij De Slaapadviseur? Bekijk hier alle promoties: https://www.deslaapadviseur.be/promoties/.

Hoe kunnen we helpen? Contacteer onze experts.

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


    Wij respecteren je privacy en gebruiken de ingebrachte informatie enkel om op jouw aanvraag te antwoorden.

    Of bel ons!

    We bespreken je project graag persoonlijk of via een videogesprek. Vraag een gratis consult aan bij een van onze IT- of telecomexperts om elkaar beter te leren kennen en jouw specifieke situatie te bespreken.

    Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.