Blog

Snelle updates

Interne server of toch de cloud? Bij Bang & Olufsen Spelier hebben ze even getwijfeld, maar ze hebben nog geen moment spijt gehad van hun keuze voor de cloud. Met Modern Workplace hebben zij de flexibiliteit waarnaar ze altijd op zoek waren. Zaakvoerder Bart Spelier en Sales Consultant Sven Wittebols leggen uit. Read more

Naast de oprichting van een afdeling specifiek gericht op het notariaat, nemen we ook een belangrijke stap met onze technische dienst. We zijn verheugd om onze nieuwe collega Shaun te verwelkomen. Read more

Nieuwe laptops bij De Slaapadviseur

Laptops in leasingformule
K-Force nieuws / Uitgelicht

Nieuwe laptops bij De Slaapadviseur

Ook de nachtrust van enkele medewerkers van De Slaapadviseur is erop vooruitgegaan dankzij 16 nagelnieuwe laptops!

Alle laptops werden in recordtempo opgeleverd en beschikken over exact dezelfde configuratie en (beveiligings)software. Zo hebben de medewerkers een perfect werkend toestel, met daarop al hun tools vanaf de eerste ingebruikname.

De slaapadviseurs in de 4 vestigingen gebruiken deze toestellen in de showroom om klanten te helpen met bvb. prijssimulaties of om product(variaties) te tonen. Dankzij de handige touch-schermen en hoge batterijcapaciteit ‘swipen’ ze nu de hele werkdag vlot doorheen alle vensters.

Snel jouw werknemers voorzien van een ready-to-use werkstation? Vraag jouw offerte aan voor een gepersonaliseerd voorstel via onderstaand formulier.

We bieden eveneens zeer aantrekkelijke leaseformules aan. Door je hardware te leasen, kunt je snel profiteren van nieuwe apparatuur, zonder dat je eerst een belangrijke investering moet doen. Vraag zeker naar de mogelijkheden! Bovendien zijn, afhankelijk van de formule die je kiest, vervangingen, ondersteuning, Office-licentie, back-up en antivirus inbegrepen in één vast maandelijks bedrag.

Over nachtrust gesproken: wist je dat het nog tot eind januari solden zijn bij De Slaapadviseur? Bekijk hier alle promoties: https://www.deslaapadviseur.be/promoties/.

Hoe kunnen we helpen? Contacteer onze experts.

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


    Wij respecteren je privacy en gebruiken de ingebrachte informatie enkel om op jouw aanvraag te antwoorden.

    Of bel ons!

    We bespreken je project graag persoonlijk of via een videogesprek. Vraag een gratis consult aan bij een van onze IT- of telecomexperts om elkaar beter te leren kennen en jouw specifieke situatie te bespreken.

    Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.