Blog

Snelle updates

We zoeken meertalige vertegenwoordigers om onze (nieuwe) telefonie- en connectiviteitsoplossingen in de markt te zetten. We're in for the long run, want na de verkoop staan wij zelf ook in voor de installatie, configuratie, opleiding én continue ondersteuning. Read more

Security audits & bewustzijn

Hackers ontwerpen ransomware om conventionele beveiligingslagen te omzeilen
Snelle updates

Security audits & bewustzijn

Ransomware is een zich steeds verder ontwikkelende vorm van malware die is ontworpen om bedrijfskritieke gegevens te stelen en deze vervolgens te verkopen of om bestanden te versleutelen, waardoor al die bestanden en de systemen die erop vertrouwen onbruikbaar worden. Kwaadwillenden eisen vervolgens losgeld in ruil voor de vrijgave. Ransomware-aanvallen nemen toe en zijn geavanceerder dan ooit. Ze zijn een lucratief bedrijfsmodel voor cybercriminelen. In sommige gevallen is het gemakkelijker en goedkoper om het losgeld te betalen dan om een back-up terug te plaatsen. Het betalen van het losgeld garandeert echter niet dat de bestanden wel degelijk zullen worden vrijgegeven, of dat je terug toegang tot je systemen krijgt. Het is zelfs niet zeker of de infectie volledig is verdwenen uit je netwerk.

Laat het niet zo ver komen en kom te weten wat de verbeteringspunten op vlak van security binnen jouw organisatie zijn én of jouw medewerkers correct reageren op cyberbedreigingen met een security audit en nulmeting.

Meer info en audits aanvragen via onze specifieke pagina: IT-beveiligingsexpert.

Hoe kunnen we helpen? Contacteer onze experts.

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


    Wij respecteren je privacy en gebruiken de ingebrachte informatie enkel om op jouw aanvraag te antwoorden.

    Of bel ons!

    We bespreken je project graag persoonlijk of via een videogesprek. Vraag een gratis consult aan bij een van onze IT- of telecomexperts om elkaar beter te leren kennen en jouw specifieke situatie te bespreken.

    Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.