Full Cloud oplossing

Full Cloud oplossing

Full Cloud oplossing

Cloud expert, met service

210jaar gecombineerde ervaring in IT

Met 17 gespecialiseerde cloud experts, garanderen we de best mogelijke service.

Je IT altijd beschikbaar voor een vaste prijs per gebruiker

Reken op ons performant cloudplatform, uitgerust met onbeperkte resources, dat beantwoordt aan de hoogste beveiligingsstandaarden in de Benelux. Alle medewerkers hebben een volledige en persoonlijke Windows-omgeving waarmee ze tegelijkertijd, overal, altijd en met elk apparaat verbinding kunnen maken.

Investeren in dure en snel verouderende infrastructuur is niet meer nodig

Wij beheren en onderhouden alle cloudinfrastructuur zodat je niet meer om de paar jaar in nieuwe servers hoeft te investeren, er geen kosten meer zijn voor onderhoud van die servers, noch voor elektriciteit of geklimatiseerde serverruimtes, enz.

Flexibel en schaalbaar

Dankzij onze schaalbare en transparante oplossing betaal je enkel voor het exacte aantal medewerkers dat met een volledig operationele Windows-desktop moet werken. Als je bedrijf groeit, groeit de cloud mee, zonder dat je dan hoeft te investeren in meer infrastructuur: we voegen gewoon nieuwe gebruikers toe. Ook als er tijdelijk een extra werknemer is, dan kan je hem onmiddellijk toegang geven op een bijkomende cloudomgeving, voor de tijd die nodig is. Als je bedrijf op een dag kleiner wordt, verminderen we het aantal gebruikers zodat vanaf de volgende maand al de facturatie wordt aangepast.

De beste infrastructuur

K-Force werkt alleen met datacentra die voldoen aan de hoogst mogelijke veiligheidsnormen in de Benelux. Zoals eerder vermeld, is het niet nodig om zelf ultra-performante machines te hebben, omdat ons platform onbeperkt is in resources. We monitoren permanent de gebruikte schijfruimte, geheugen en processorkracht. Wanneer een van deze waarden 80% heeft bereikt, zullen we meer schijfruimte, geheugen en/of rekenkracht inzetten. Uiteraard gebeurt dit volgens een fair use policy, maar onder normale omstandigheden wijzen we de benodigde opslag-, geheugen- en processorcapaciteit toe die je organisatie nodig heeft om comfortabel te kunnen werken.

Uitstekende service

Aangezien onze clouddiensten dagelijks worden beheerd en gemonitord door ons team van ingenieurs, hoef je je geen zorgen te maken over je IT. Er wordt voor gezorgd. Door ons platform te gebruiken, moet je geen ultrakrachtige werkstations aankopen, want ons platform is onbeperkt in resources: we wijzen de opslag- en processorcapaciteit toe die nodig is, zodat je comfortabel kan werken.
mitech-processing-service-image-01

All-in-one oplossing

mitech-processing-service-image-02

Vaste prijs per gebruiker

mitech-processing-service-image-03

De beste prestaties

mitech-processing-service-image-04

24/7 monitoring

mitech-processing-service-image-05

Altijd up-to-date en beveiligd

Meer gedetailleerde voordelen van ons full cloud platform

Volledig geëxternaliseerd cloudplatform, als enige met de hoogste veiligheidsnormen in de Benelux. Hosting in 2 Belgische datacenters in parallel, met ISO/CEI 27001 certifiëring.

Persoonlijke Windows-omgeving voor elke gebruiker, waarnaar iedereen tegelijk kan verbinden, vanaf eender waar (met internetconnectie), op eender welk moment.

Toestel onafhankelijk: PC, Mac, tablet, smartphone.

Optimale prestaties (rekenkracht, opslag, ...) dankzij ongelimiteerde resources.

Surfen, uploaden en downloaden aan datacenter snelheid.

Licenties voor Windows Server, remote desktop, Antivirus, Microsoft 365 centraal en in één pakket.** Iedere gebruiker beschikt steeds over de meest recente versie.

Dagelijks volledige checkup en backup (retentie 30 dagen) van het geheel.

Geen onderhoudskosten meer, geen problemen (en verantwoordelijkheid) meer wat betreft veiligheid van gegevens (software, boekhouding, klantengegevens, ...).

Installatie, onderhoud, updates en permanente monitoring van de gehele infrastructuur: servers, firewall en indien gewenst ook het lokale netwerk. Door ons eigen technisch team.

Laatste generatie cloud firewall met de recentste security updates, met bescherming tegen cryptolocker virussen (ingeval van Watchguard Total Security licentie). VPN beveiligd.

Flexibiliteit: het aanmaken van of onmiddellijk (belangrijk ingeval van ontslag) stopzetten van een gebruiker is eenvoudig en snel, zonder dat er een interventie nodig is.

Voor elke applicatie die in je organisatie gebruikt wordt, voorzien wij een aparte applicatieserver. Op die manier kan eventueel onderhoud of updates worden uitgevoerd zonder enige impact op de andere applicaties die binnen je bedrijf worden gebruikt.

Je hoeft niet te investeren in dure hardware

Omdat de cloud al het werk doet, heb je al genoeg aan een eenvoudige computer en een internetverbinding. Ultra performante computers zijn niet meer nodig.

Microsoft 365 is geïntegreerd

In de vaste maandelijkse prijs per gebruiker van ons cloud platform, zitten ook alle Microsoft 365 apps en services inbegrepen, inclusief (wachtwoord) beheer met snelle en professionele support van onze K-Force cloud engineers. Dankzij deze oplossing is de aankoop en het onderhoud van een mailserver niet langer nodig. Bovendien bevat Microsoft 365 uitgebreidere mogelijkheden dan een lokaal toegepaste (on-premise) oplossing.

Microsoft 365 mail contacts calendar sync

E-mail, agenda’s en contacten in sync

Elke gebruiker heeft overal toegang, ook buiten de cloudomgeving. Elke gebruiker heeft een eigen mailbox van 50GB, zijn eigen kalender en contacten.
Microsoft 365 scheduling meetings

Meetings plannen was nog nooit zo eenvoudig

Agenda’s van collega’s raadplegen in één overzicht, rechten toekennen, onmiddellijk afspraken en (video) meetings (met Microsoft Teams) inplannen, ook voor of met collega’s.
Microsoft 365 mailbox sync

Professioneel e-mails versturen.

We linken je domeinnaam aan je e-mail. Op die manier zijn de mailadressen altijd gelinkt aan de identiteit van het bedrijf, bvb. voornaam.familienaam@jouwbedrijf.be). Dankzij onze geavanceerde beveiliging worden ongewenste mails onmiddellijk in de spamfolder terechtkomen.
Microsoft 365 the latest updates

Altijd de nieuwste updates

Krijg de nieuwste functies en mogelijkheiden met de altijd up-to-date versies van Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote voor Windows, Mac, Android of iOS. Publisher en Access Pro voor Windows. 1 licentie per gebruiker is goed voor installatie op 5 pc’s of Macs, vijf tablets en vijf smartphones. Bovendien komen er continu nieuwe mogelijkheden bij.
Microsoft 365 work together in Teams

Blijf geconnecteerd en werk samen als een Team

Blijf geconnecteerd, organiseer videocalls en maak een hub voor teamwerk en instant messaging tussen collega’s met Microsoft Teams en andere handige tools voor samenwerking.
K-Force Computer Solutions IT service partner

Reken op K-Force voor hulp en ondersteuning, in je eigen taal

Wij zorgen voor de initiële configuratie en installatie van alle toestellen. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over het verdere beheer: wij beheren gebruikers en wachtwoorden en jij en je collega’s kunnen ten allen tijde rekenen op onze professionele helpdesk.

Training door een expert

Geprioritiseerde VIP-service

Het cloud business contract biedt je veel voordelen op het gebied van service.
K-Force dedicated contact person

Een vaste contactpersoon

Voor je commerciële en technische vragen over IT en telecom.
K-Force IT management

Beheer van je IT

We maken een volledige inventaris op van je IT-omgeving, apparatuur, verschillende accounts en wachtwoorden. We houden deze informatie up-to-date zodat je deze kan opvragen wanneer nodig.
K-Force remote sla

Remote SLA

Op basis van ons type overeenkomst verbinden we ons tot een overeengekomen Service Level Agreement.
Onsite SLA

Onsite SLA NBD

Als je een probleem hebt dat ter plaatse moet worden opgelost, dan garanderen wij dat we er de volgende werkdag zijn, aan een gereduceerd tarief.
K-Force direct contact with support

Direct contact met support

Direct contact per mail en telefonisch. Maak gebruik van ons ticketingsysteem en geniet van een prioritaire behandeling.
K-Force VIP repair service

VIP repair service

Alle reparaties worden zonder extra kosten afgehandeld in express-service (eerste prioriteit).
K-Force yearly technical check-up of your computers

Een jaarlijkse technische check-up

Jaarlijks voeren we een volledige technische check-up uit van het gehele IT-park. De transportkosten zijn inbegrepen.
K-Force yearly IT inventory

Een jaarlijkse inventaris

Van alle toestellen om een uitstekende ondersteuning te kunnen garanderen.

Hoe gaan we te werk?

1
We komen ter plaatse en analyseren je dagelijkse manier van werken om een op maat gemaakte oplossing te ontwikkelen die het beste bij je behoeften past.
2
Op basis van deze specifieke behoeften doen we aanbevelingen en een persoonlijk aanbod
3
Presite: we voeren een “presite-visit” uit om je exacte situatie te analyseren. Op die manier kunnen we alle nodige voorbereidingen treffen die een vlotte installatie en configuratie van de nieuwe omgeving garanderen.
4
Voorbereiding: levering en installatie van de benodigde hardware.
5
Op de afgesproken datum en tijd gaan alle benodigde installaties en configuraties “live”. Op deze manier minimaliseren we de impact op de workflow van je organisatie.
6
Na de installatie volgen we op om ervoor te zorgen dat de geboden oplossingen naar verwachting werken. We zijn de eerste dag na de “go live” stand-by om jou en je medewerkers ondersteuning te bieden bij de ingebruikname.

Ons team van accountmanagers staat klaar om je te helpen

Christian K-Force Computer Solutions

Christian

Jordan K-Force Computer Solutions

Jordan

Jean-Marc K-Force Computer Solutions

Jean-Marc

Kurt Everaerts K-Force Computer Solutions

Kurt

Kaj K-Force Computer Solutions

Kaj

Interesse in een samenwerking of heb je een vraag? Contacteer ons.

We staan open voor alle vragen en staan te popelen om de perfecte oplossing voor jouw specifieke behoeften te vinden.


    Wij respecteren je privacy en gebruiken de ingebrachte informatie enkel om op jouw aanvraag te antwoorden.

    Of bel ons!

    We bespreken uw project graag persoonlijk of via een videogesprek. Vraag een kennismaken gesprek aan bij een van onze IT- of telecomexperts om jouw specifieke situatie te bespreken.