Organiseer je IT en/of telecom efficiënter #shifttodigital

Organiseer je IT en/of telecom efficiënter

#shifttodigital

Blijf voor op je concurrentie door digitalisering te omarmen.

“The companies that are now embracing the digital transformation are the ones that will lead in the future.”

Bart Van Den Meersche, Chief Enterprise Market Officer

Dat we al grotendeels in een digitale wereld leven – en dat het einde van deze transformatie nog niet in zicht is – zou niet echt als een verrassing mogen komen. Vijftien jaar geleden wezen analisten al op het toenemende belang van factoren zoals customer experience, medewerkersbetrokkenheid en backend-systemen die nodig zijn om aan de verwachtingen van klanten, leveranciers, personeel en andere partners te voldoen. Tegenwoordig brengen steeds meer bedrijven die voorspellingen in de praktijk.

In de bedrijfswereld kan slim gebruik maken van digitale diensten een enorm concurrentievoordeel opleveren. Door de juiste diensten te kiezen, is het mogelijk om snel en veilig te communiceren, efficiënter te werken en flexibel in te spelen op een snel evoluerende markt.

Stappenplan voor digitale transformatie

Iedereen heeft het over innovatie via digitale transformatie. Maar hoe begin je eigenlijk?

1
Stap 1: digitaliseer
Eerst leg je de fundamenten. Je maakt je ICT-infrastructuur future-proof en rolt oplossingen uit met het oog op procesoptimalisatie. Digitale transformatie is onmogelijk zonder een solide, moderne en goed beveiligde ICT-omgeving. Bijvoorbeeld: migreer je bedrijfskritische applicaties naar de cloud, virtualiseer, automatiseer en beveilig je ICT-omgeving.
2
Step 2: transformeer
Ontwikkel een digitale werkplek voor je personeel. Zodra de infrastructuur aanwezig is, kan je beginnen met het transformeren van de bedrijfscultuur. In een digitaal bedrijf draait alles om productiviteit, mobiliteit en samenwerking. Bijvoorbeeld: gebruik onder andere samenwerkingstools en videoconferences om zowel de productiviteit als de balans tussen werk en privé van je personeel te bevorderen.
3
Step 3: innoveer
Kijk voorbij de grenzen van je bedrijf. Werk aan nieuwe bedrijfsmodellen om te anticiperen op risico's in je sector. Ontwikkel door naar een datagedreven bedrijf dat afhankelijk is van analyses. Werk samen met andere bedrijven en met startups. Neem de wensen en behoeften van de klant als uitgangspunt, onder meer op basis van de data uit de eerste stap, en pas de processen aan op nieuwe doelen.

Laat je bijstaan door een professional

Je hebt als KMO niet altijd de expertise in huis om alles zelf te kunnen regelen. Zoek een partner en denk samen na over een pragmatische aanpak, waarbij gezond verstand voorrang heeft op technologie.

K-Force is er alvast om je te helpen bij je digitale transformatie.

Waarom samenwerken met K-Force voor jouw IT?

We zijn een betrokken partner met focus op uitstekende ondersteuning

Wij werken alleen met de meest betrouwbare oplossingen en de meest beveiligde datacenters van de Benelux. Alle oplossingen die we opzetten voor klanten gebruiken we dan ook zelf. Ons belangrijkste doel is om elke klant 100% tevreden te krijgen en dit zo te houden. We zijn en blijven een KMO, zonder de ambitie om de grootste, maar wel om de beste te zijn, ook in de service die we onze klanten bieden.

We zijn experts

Sinds 2017 maakt K-Force deel uit van de selecte groep Proximus Platinum Partners in België. Bovendien zijn we erkend als Fastest Growing Partner in 2017, Best Voice Partner in 2019, Best Connectivity Partner in 2020 , IT Partner of the Year in 2021 en nog eens in 2022. We hebben zo’n 210 jaar gecombineerde ervaring in IT. Onze medewerkers worden continu bijgeschoold om bij te blijven met de nieuwste technologieën en innovaties. Wij werken voor diverse nationale en internationale klanten in zeer uiteenlopende sectoren.

Je hebt één aanspreekpunt

Met ons team van toegewijde telecom & IT collega's vinden wij altijd een antwoord op al je vragen. Wij focussen op een goede relatie met elke klant en kennen je een vast aanspreekpunt toe voor je commerciële, technische en telecom gerelateerde vragen.

Ons team van accountmanagers staat klaar om je te helpen

Christian K-Force Computer Solutions

Christian

Jordan K-Force Computer Solutions

Jordan

Jurgen K-Force Computer Solutions

Jurgen

Didier K-Force Computer Solutions

Didier

Jean-Marc K-Force Computer Solutions

Jean-Marc

Kaj K-Force Computer Solutions

Kaj

Kurt Everaerts K-Force Computer Solutions

Kurt

Interesse in een samenwerking of heb je een vraag? Contacteer ons.

We staan open voor alle vragen en staan te popelen om de perfecte oplossing voor jouw specifieke behoeften te vinden.


    Wij respecteren je privacy en gebruiken de ingebrachte informatie enkel om op jouw aanvraag te antwoorden.

    Of bel ons!

    We bespreken uw project graag persoonlijk of via een videogesprek. Vraag een kennismaken gesprek aan bij een van onze IT- of telecomexperts om jouw specifieke situatie te bespreken.