Webdesign

Webdesign

Zoekt u iets op maat? Wij kunnen helpen.

Reken op K-Force als je all-partner voor je website

K-Force ontwikkelt websites, gestandaardiseerd of volledig op maat en in overleg met de klant. Zodat het resultaat volledig naar jouw wens is.

Voor de meeste potentiële klanten is je website het eerste contact met je organisatie, dus natuurlijk wil je dat deze er goed uitziet en toegankelijk blijft. Maar misschien beschik je niet over de technische kennis voor de creatie en het onderhoud er van.

Wij ontwikkelen in en voor verschillende systemen zoals Drupal, WordPress of 100% maatwerk. Het is altijd de bedoeling om een backoffice te creëren die zo gebruiksvriendelijk mogelijk is voor de klant, zodat het relatief eenvoudig is om zelf inhoudelijke wijzigingen door te voeren.

Wij gaan voor samenwerkingen op de lange termijn. We hebben talloze projecten succesvol afgerond en blijven altijd beschikbaar voor verdere ontwikkelingen, ondersteuning of vragen, ook na de oplevering.

Hoe gaan we te werk?

1
We plannen een eerste oriënterend gesprek om je behoeften te leren kennen.
2
We stellen een basisversie / ontwerp voor dat wordt bijgewerkt op basis van jouw feedback.
3
Als er een akkoord is op die basisversie, wordt de website ontwikkeld.
4
Interne testfase gevolgd door een testfase voor de klant.
5
Na goedkeuring gaat de website live.

Allround partner

Alleen door een website te maken, is en blijft deze natuurlijk nog niet online. We bieden interessante all-in-one pakketten waarin we alle benodigde bouwstenen combineren en je website online houden, nu en in de komende jaren.

 • Hosting: de servercapaciteit die nodig is om de website op te slaan en de rekenkracht om de website weer te geven, met een maximale uptime.
 • Domeinnaam: het leesbare adres waarop bezoekers uw website kunnen bereiken (www.jouwwebsite.be).
 • Het juiste type SSL-certificaat: een protocol voor het versleutelen van internetverkeer en het verifiëren van de serveridentiteit. Dit is nodig om veiligheidsredenen, maar het is ook een belangrijke parameter voor het scoringsalgoritme van zoekmachines zoals Google.
 • Een professioneel en beveiligd e-mailadres dat is gekoppeld aan je domeinnaam (info@jouwwebsite.be of jouwnaam@jouwwebsite.be).
 • Je website onderhouden voor een maximale levensduur om zo je investering te optimaliseren en de kans op hacking zo laag mogelijk te houden.

Enkele van onze projecten

Nieuwe website voor Vanderlinden J. Design Alsemberg
Euro-M Flexible packaging new website
Sellerie MPM online horse accessories webshop
Roleco renovaties
Op aanvraag kunnen we je meer referenties bezorgen

Maak en verstuur eenvoudig e-mails naar je lijsten

Ben je op zoek naar een eenvoudige oplossing om eenvoudig en snel nieuwsbrieven of algemene communicatie naar je contacten te sturen? Zoek niet verder.

Met onze oplossing kan je in een mum van tijd contacten in batch toevoegen. Het systeem controleert automatisch op dubbele of ongeldige adressen. Contacten kunnen zich indien nodig ook automatisch afmelden.
Met de ingebouwde wizard kunt u eenvoudig een vooraf gemaakte lay-out gebruiken, een lay-out samenstellen met het ‘drag-n-drop’ -principe, of zelf uw html-code schrijven en gebruiken. Het koppelen en hosten van afbeeldingen wordt afgehandeld via het systeem.

Dankzij de ingebouwde statistieken kunt u eenvoudig het bereik van uw mailing traceren. U kunt bijvoorbeeld zien waar uw lezers vandaan komen, hoeveel klikken u heeft gegenereerd, waarop er precies op is geklikt, enzovoort.

Waarom samenwerken met K-Force voor jouw IT?

We zijn een betrokken partner met focus op uitstekende ondersteuning

Wij werken alleen met de meest betrouwbare oplossingen en de meest beveiligde datacenters van de Benelux. Alle oplossingen die we opzetten voor klanten gebruiken we dan ook zelf. Ons belangrijkste doel is om elke klant 100% tevreden te krijgen en dit zo te houden. We zijn en blijven een KMO, zonder de ambitie om de grootste, maar wel om de beste te zijn, ook in de service die we onze klanten bieden.

We zijn experts

Sinds 2017 maakt K-Force deel uit van de selecte groep Proximus Platinum Partners in België. Bovendien zijn we erkend als Fastest Growing Partner in 2017, Best Voice Partner in 2019, Best Connectivity Partner in 2020 , IT Partner of the Year in 2021 en nog eens in 2022. We hebben zo’n 210 jaar gecombineerde ervaring in IT. Onze medewerkers worden continu bijgeschoold om bij te blijven met de nieuwste technologieën en innovaties. Wij werken voor diverse nationale en internationale klanten in zeer uiteenlopende sectoren.

Je hebt één aanspreekpunt

Met ons team van toegewijde telecom & IT collega's vinden wij altijd een antwoord op al je vragen. Wij focussen op een goede relatie met elke klant en kennen je een vast aanspreekpunt toe voor je commerciële, technische en telecom gerelateerde vragen.

Ons team van accountmanagers staat klaar om je te helpen

Christian K-Force Computer Solutions

Christian

Jordan K-Force Computer Solutions

Jordan

Jurgen K-Force Computer Solutions

Jurgen

Didier K-Force Computer Solutions

Didier

Jean-Marc K-Force Computer Solutions

Jean-Marc

Kaj K-Force Computer Solutions

Kaj

Kurt Everaerts K-Force Computer Solutions

Kurt

team-placeholder

David

Interesse in een samenwerking of heb je een vraag? Contacteer ons.

We staan open voor alle vragen en staan te popelen om de perfecte oplossing voor jouw specifieke behoeften te vinden.


  Wij respecteren je privacy en gebruiken de ingebrachte informatie enkel om op jouw aanvraag te antwoorden.

  Of bel ons!

  We bespreken uw project graag persoonlijk of via een videogesprek. Vraag een kennismaken gesprek aan bij een van onze IT- of telecomexperts om jouw specifieke situatie te bespreken.