Snelle updates

Voor dit uitdagende project moesten we voldoen aan de regels voor de financiële sector in België om een online webportaal op te zetten waar klanten vreemd geld kunnen bestellen. Read more

Digitale ontzorging voor Vanderlinden J. Design & Grafzerken

Nieuwe website voor Vanderlinden J. Design Alsemberg
Webdesign

Digitale ontzorging voor Vanderlinden J. Design & Grafzerken

Bij Vanderlinden J. in Alsemberg zijn ze al jaren trouwe klant bij K-Force. Net zoals ze bij Vanderlinden J. hun klanten ontzorgen voor zowel bouwprojecten in natuursteen als voor het samenstellen van een persoonlijk grafmonument, zorgen wij voor hun gemoedsrust op het gebied van hun lokale IT.

Met diezelfde gedachte kregen we de vraag naar een betere online visibiliteit voor de steenhouwerij en de tak grafzerken. Net zoals heel wat andere zaakvoerders, heeft men het ook bij Vanderlinden J. in Alsemberg behoorlijk druk met het runnen van de zaak. Er is dan ook geen tijd over voor het verzorgen van de website, de teksten, de foto’s, onderhoud, enzovoort.

We contacteerden een schrijfbureau gespecialiseerd in deze materie en een professionele fotografe om samen onze schouders te zetten onder dit project.
Om beter gevonden te worden voor het gedeelte grafmonumenten, stelden we voor om twee afzonderlijke websites te maken, elk met hun eigen identiteit. Vanderlinden J. Design spitst zich toe op maatwerk voor kwalitatieve producten, terwijl het bij de grafzerken gaat om een zeer persoonlijke aanpak.

De vereisten en onze oplossingen

De klant had geen teksten, noch (professionele) foto's beschikbaar. Er was ook begeleiding nodig bij het bepalen van het concept, boomstructuur, etc.
We stelden een boomstructuur voor, met meteen daaraan gekoppeld hoe het project er in grote lijnen zo gaan uit zien. We coördineerden tussen onze developers, de klant, het schrijfbureau en de fotografe opdat er alvast een minimum aan inhoud was om van start mee te kunnen gaan. Dankzij deze combinatie, konden we teksten voorzien die zowel vaktechnisch als voor Google optimaal zijn.
De klant wilde het gedeelte grafmonumenten duidelijker naar voren schuiven.
We hebben een aparte website voorzien voor het gedeelte grafzerken. Ook de tone of voice voor dit gedeelte moest anders zijn (persoonlijk, sereen). Op deze manier werd ook het schrijfbureau gebriefd. Achterliggend werden beide websites wel op dezelfde manier opgebouwd, wat meer kostenefficiënt is, zowel voor de opzet als voor het blijvende onderhoud.
De website moest stabiel, veilig en (kosten)efficiënt te onderhouden zijn.
We hebben een hoogwaardige en snelle hosting voorzien, met beveiligings- en back-upmaatregelen. Bovendien ontvangen beide websites automatisch beveiligingsupdates en patches. Doordat ze op dezelfde manier werden opgebouwd, verloopt het uitvoeren van onderhoud of het plaatsen van nieuwe content efficiënter.
De klant had nood aan meer dan enkel een 'lege' website.
Door onze nauwe samenwerking met de klant, het schrijfbureau, de fotografe, en onze raadgevende rol, konden we op relatief korte termijn goed gevulde websites opleveren, met zowel professionele teksten als (gedeeltelijk) professionele foto's. Er werden formules voorgesteld om in de toekomst de inhoud snel te kunnen verrijken, door middel van blogartikels. Ook het verder invullen van de website met meer fotomateriaal naarmate er meer materiaal beschikbaar wordt, is een fluitje van een cent. Verder hebben we de Google My Business en de Facebookpagina opnieuw op punt gezet en een afzonderlijke GMB-pagina voorzien voor de grafzerken.
Gezien de ligging van het bedrijf was het belangrijk om zowel Nederlands- als Franstalige inhoud te voorzien.
Het schrijfbureau werkte hiervoor samen met een professioneel vertaalbureau. Zo konden we in één beweging correcte en professionele inhoud online brengen bij oplevering.
Dankzij dit project waren we in staat om de online visibiliteit van de klant op korte termijn sterk te verbeteren. Daarnaast is er veel potentieel om in de toekomst efficiënt waardevolle inhoud bij te plaatsen.

Ons team van accountmanagers staat klaar om je te helpen

Christian K-Force Computer Solutions

Christian

Jordan K-Force Computer Solutions

Jordan

Jurgen K-Force Computer Solutions

Jurgen

Didier K-Force Computer Solutions

Didier

Jean-Marc K-Force Computer Solutions

Jean-Marc

Kaj K-Force Computer Solutions

Kaj

Kurt Everaerts K-Force Computer Solutions

Kurt

Hoe kunnen we helpen? Contacteer onze experts.

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


    Wij respecteren je privacy en gebruiken de ingebrachte informatie enkel om op jouw aanvraag te antwoorden.

    Of bel ons!

    We bespreken je project graag persoonlijk of via een videogesprek. Vraag een gratis consult aan bij een van onze IT- of telecomexperts om elkaar beter te leren kennen en jouw specifieke situatie te bespreken.

    Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.