Blog

Snelle updates

Naast de oprichting van een afdeling specifiek gericht op het notariaat, nemen we ook een belangrijke stap met onze technische dienst. We zijn verheugd om onze nieuwe collega Shaun te verwelkomen. Read more

Handige basistips om te bellen met Microsoft Teams

Handige basistips om te bellen met Microsoft Teams
K-Force nieuws

Handige basistips om te bellen met Microsoft Teams

Mocht je het gemist hebben, Microsoft Teams is meer dan alleen een samenwerkingsplatform en kan je complete zakelijke telefoonsysteem (PBX) integreren.

Dat betekent dat je nationaal en internationaal kan bellen en gebeld worden met Teams. Als je bedrijfstelefoonnummers hebt, kan je deze overzetten naar Microsoft Teams, samen met PBX-functies zoals call flows, auto-attendant-berichten, enz.

Met deze nieuwe post laten we je zien hoe eenvoudig het is om veelvoorkomende functionaliteiten te gebruiken, zoals doorverbinden of een telefoongesprek in de wacht zetten, allemaal binnen de Microsoft Teams-interface.

Microsoft Teams beltips

Klik op de onderstaande items om ze te bekijken of te downloaden.

Microsoft Teams step by step

Calling in MS Teams – korte video’s met handelingen

Calling in MS Teams – algemene handelingen

Microsoft Teams Cheat sheet

Calling in MS Teams – cheat sheet

Hulp nodig?

Zoals altijd helpen we je graag verder. Wil je meer informatie over de krachtige mogelijkheden van de integratie van zakelijke telefonie binnen Microsoft Teams, vul dan onderstaand formulier in en één van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact op.

Hoe kunnen we helpen? Contacteer onze experts.

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


    Wij respecteren je privacy en gebruiken de ingebrachte informatie enkel om op jouw aanvraag te antwoorden.

    Of bel ons!

    We bespreken je project graag persoonlijk of via een videogesprek. Vraag een gratis consult aan bij een van onze IT- of telecomexperts om elkaar beter te leren kennen en jouw specifieke situatie te bespreken.