Blog

Snelle updates

Denk nú al aan je goeie voornemens en zet het nieuwe jaar veilig in! We hebben drie posters gemaakt voor onze klanten met gratis nuttige basistips om cyberaanvallen te vermijden. Download ze nu gratis via onderstaande knop en deel ze desgewenst met collega's. Of hang ze bvb. op in de vergaderzaal, bij de koffiemachine of in de kantine! Of waarom niet op toilet? Dan wordt deze zeker goed gelezen. Read more

Enige tijd geleden maakten we het nieuws bekend over onze acquisitie door ClearMedia. Vandaag gaan we nog één stapje verder en presenteren we met veel trots ons nieuwe logo en bijhorende branding. Read more

Hoe herken je phishing e-mails?

Recognize phishing email
K-Force nieuws / Uitgelicht

Hoe herken je phishing e-mails?

Het aantal slachtoffers van phishing is hallucinant: cybercriminelen worden steeds beter en slimmer. Zelfs meer ervaren gebruikers lopen al eens in de val. In 2020 werden via phishing 67.000 frauduleuze transacties uitgevoerd, voor een totaal nettobedrag van 34 miljoen euro. We geven je in onze nieuwe video enkele hands-on voorbeelden en tips om verdachte e-mails beter te leren herkennen.

Ken je mensen die je kan helpen met dit soort tips? Stuur ze dan zeker door.

Safeonweb heeft nu ook een app waarmee je op een snelle en eenvoudige manier op de hoogte blijft. Deze applicatie waarschuwt je voor cyberdreigingen en online oplichting.

Deze is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Hoe kunnen we helpen? Contacteer onze experts.

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


    Wij respecteren je privacy en gebruiken de ingebrachte informatie enkel om op jouw aanvraag te antwoorden.

    Of bel ons!

    We bespreken je project graag persoonlijk of via een videogesprek. Vraag een gratis consult aan bij een van onze IT- of telecomexperts om elkaar beter te leren kennen en jouw specifieke situatie te bespreken.