Blog

Snelle updates

Tijd voor een welverdiende vakantie! Er wordt nu meer gekozen voor een langere reis ter compensatie van de afgelopen jaren waarbij reizen moeilijker lag, dus daarom willen we zeker nog even jullie aandacht vestigen op enkele zaken vóór je naar je vakantiebestemming vertrekt. Read more

K-Force is officiële sponsor van Royale Union Saint-Gilloise

K-Force is official sponsor of Royale Union Saint-Gilloise
K-Force nieuws

K-Force is officiële sponsor van Royale Union Saint-Gilloise

We zijn enorm trots om aan te kondigen dat K-Force een officiële sponsor is geworden van de Royale Union Saint-Gilloise. K-Force is trots partner van Union te zijn en is ook verantwoordelijk voor het (wifi)netwerk, beveiliging en internetconnectiviteit (glasvezel) van het Marienstadion.

De terugkeer van een legende

De club die meermaals de landstitel binnen haalde, werd al opgericht in 1897 en speelt sinds 1920 in het bekende Joseph Marienstadion. Ze staat onder meer bekend als “Union 60”, omdat ze er in slaagde om 60 wedstrijden na elkaar te spelen zonder nederlaag. In 1972-1973 degradeerde de club uit de hoogste klasse, maar na 48 jaar is Union weer gepromoveerd naar 1A.

Een unieke sfeer in een historisch stadion

Sinds de bouw van de tribune, die wordt beschouwd als een meesterwerk in zijn genre, in 1926, werd er weinig tot niets veranderd, wat bijdraagt tot de authentieke beleving. Zowel de 100 meter lange gevel als de eretribune zijn geklasseerd beschermd erfgoed.

Hoe kunnen we helpen? Contacteer onze experts.

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


    Wij respecteren je privacy en gebruiken de ingebrachte informatie enkel om op jouw aanvraag te antwoorden.

    Of bel ons!

    We bespreken je project graag persoonlijk of via een videogesprek. Vraag een gratis consult aan bij een van onze IT- of telecomexperts om elkaar beter te leren kennen en jouw specifieke situatie te bespreken.