Snelle updates

Interne server of toch de cloud? Bij Bang & Olufsen Spelier hebben ze even getwijfeld, maar ze hebben nog geen moment spijt gehad van hun keuze voor de cloud. Met Modern Workplace hebben zij de flexibiliteit waarnaar ze altijd op zoek waren. Zaakvoerder Bart Spelier en Sales Consultant Sven Wittebols leggen uit. Read more

Je hoort en ziet het vaak bij ondernemers: hun bedrijf groeit (te) snel waardoor niet alles even vlot verloopt, op heel wat vlakken. Gelukkig kunnen we je wat geruststellen want met onze full cloudoplossing verzacht je al een heel stuk van die groeipijnen. De case van onze klant Brioval is een mooi voorbeeld dat we graag delen. Read more

In de Mercedes-Benz concessie Eurostar 2000 in Sint-Pieters-Leeuw, tevens ook een AMG performance center, werken zo’n 40 werknemers gepassioneerd aan hun job - waarvan er een dertigtal dagelijks de cloud gebruiken. “De veilige en efficiënte cloudomgeving zonder limieten die K-Force voorstelde, was voor ons een absolute must”, aldus Tom Chabert, Customer Care Manager bij Eurostar 2000. En zo geschiedde. Read more

Eurostar 2000: the best (cloud) or nothing

Mercedes-Benz Eurostar 2000 in the cloud
Testimonials

Eurostar 2000: the best (cloud) or nothing

In de Mercedes-Benz concessie Eurostar 2000 in Sint-Pieters-Leeuw, tevens ook een AMG performance center, werken zo’n 40 werknemers gepassioneerd aan hun job – waarvan er een dertigtal dagelijks de cloud gebruiken. “De veilige en efficiënte cloudomgeving zonder limieten die K-Force voorstelde, was voor ons een absolute must”, aldus Tom Chabert, Customer Care Manager bij Eurostar 2000. En zo geschiedde.

Van fysieke server naar cloud

Een te klein geheugen, het gevaar tot hacking, lastige communicatie tussen de verschillende vestigingen… Toen de werknemers van Eurostar 2000 op zoek waren naar een beter alternatief voor hun fysieke server, trok de cloudoplossing die K-Force aanbood al snel de aandacht.

Efficiëntie (h)eerst

“Wat ons vooral over de streep trok om voor de cloud te kiezen, was de efficiëntie”, aldus Tom Chabert. “Omdat wij vanuit twee vestigingen werken, moet de communicatie tussen beide locaties steeds vlot verlopen. Dat is perfect mogelijk dankzij de cloudoplossing: alle werknemers staan steeds eenvoudig met elkaar in contact – en dat vanop één platform. Ook op afstand werken vormt geen enkel probleem meer, daar maak ik zelf bijvoorbeeld wekelijks gebruik van.”

Veilige & snelle werking

“Een extra en minstens even belangrijk voordeel, is de veiligheid”, gaat Tom verder. “Voor zowel onze eigen gegevens als voor die van onze klanten hebben we het risico tot hacking tot een minimum beperkt. En tot slot is ook de onboarding erg eenvoudig: nieuwe werknemers worden vanaf dag één gemakkelijk toegevoegd aan de werkomgeving en kunnen dus meteen starten.”

Succes mede dankzij voorbereiding & samenwerking

“Toch moeten we toegeven dat we eerst nog wat argwanend waren voor de overgang”, geeft Tom toe. “Zou het onze werking niet tijdelijk lam leggen? Het tegendeel was gelukkig waar: dankzij onze nauwe samenwerking met K-Force en de grondige voorbereiding van hun kant, is de overgang zeer vlot verlopen. Ik kan dus alleen maar zeggen dat we heel tevreden zijn.” “Eigenlijk kan ik het heel kort samenvatten: dankzij de cloudoplossing werken wij efficiënter, sneller en veiliger. Wij hebben dus geen enkele zorg meer. Of om het met de slogan van ons merk Mercedes-Benz te zeggen: it’s the best or nothing, en dan kiezen wij het liefst voor the best.”

Bekijk de video van dit succesverhaal

Video en artikel met dank aan onze partner ClearMedia.

Bereid je voor met K-Force, snel en zonder zorgen

We zijn gespecialiseerd in cloud oplossingen. Met ons team van meer dan 30 experts kan je op ons rekenen om de “shift to digital” te maken.

Ons team van accountmanagers staat klaar om je te helpen

Christian K-Force Computer Solutions

Christian

Jordan K-Force Computer Solutions

Jordan

Jurgen K-Force Computer Solutions

Jurgen

Didier K-Force Computer Solutions

Didier

Jean-Marc K-Force Computer Solutions

Jean-Marc

Kaj K-Force Computer Solutions

Kaj

Kurt Everaerts K-Force Computer Solutions

Kurt

Hoe kunnen we helpen? Contacteer onze experts.

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


    Wij respecteren je privacy en gebruiken de ingebrachte informatie enkel om op jouw aanvraag te antwoorden.

    Of bel ons!

    We bespreken je project graag persoonlijk of via een videogesprek. Vraag een gratis consult aan bij een van onze IT- of telecomexperts om elkaar beter te leren kennen en jouw specifieke situatie te bespreken.

    Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.