Blog

Snelle updates

De feestperiode brengt vaak vreugde met zich mee bij het uitpakken van cadeautjes, en een extra leuk voorbeeld kan een blinkende nieuwe smartphone zijn. Maar voordat je afscheid neemt van je vertrouwde oude telefoon, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je vlot kan verderwerken, vooral als het gaat over je Multi-Factor Authenticatie (MFA) profielen. Read more

We beginnen met de conclusie van dit artikel omdat we er niet genoeg de nadruk op kunnen leggen. Maar we willen natuurlijk dat je geïnteresseerd blijft en verder leest. Daarom verklappen we al dat we je ook nog een duidelijk overzicht gaan bieden van de verschillende vormen van social engineering, in begrijpbare taal. We lichten ook toe hoe je de risico’s voor je bedrijf zoveel mogelijk kan beperken. Read more

Digitalisering is een breed concept voor een KMO, maar een aantal onderdelen zijn hierbij steeds van tel. Met Christophe Kourtis, business partner lead manager bij Proximus, overlopen we de belangrijkste bouwstenen voor digitalisering bij KMO’s. En komen we erachter waarom een geschikte partner bij dit alles cruciaal is. Read more

Modern workplace: nieuwe mogelijkheden in Microsoft Teams

Microsoft Teams Training
IT & telecom nieuws

Modern workplace: nieuwe mogelijkheden in Microsoft Teams

Microsoft Teams evolueert, en dit komt in een stroomversnelling, vooral sinds het uitbreken van de pandemie. Microsoft heeft opnieuw een aantal interessante nieuwigheden aangekondigd, die we graag willen delen.

Neem contact met ons op als je meer wil weten over de eindeloze mogelijkheden van Microsoft Teams.

Endpoint Transfer

Teams maakt het gemakkelijk om oproepen te maken en te ontvangen vanaf verschillende ‘eindpunten’, inclusief desktop- en mobiele apparaten, maar soms moet je je tussen locaties of toestellen kunnen verplaatsen om je oproep te beëindigen. Met de nieuwe overdrachtsmogelijkheid voor eindpunten kan je je oproepen naadloos tussen verschillende toestellen meenemen, zoals van je laptop naar je mobiele telefoon, zonder enige onderbreking van de oproepservice of kwaliteit. Endpoint transfer zal begin volgend kwartaal beschikbaar zijn.

Nieuwe presentatiemodus

Microsoft Teams new presenter mode

Microsoft Teams probeert videogesprekken een beetje minder saai te maken tijdens het pandemische tijdperk van werken op afstand met nieuwe presentatiemodi. Hiermee kan je aanpassen hoe je verschijnt wanneer je presenteert in Teams. Binnenkort zijn er drie nieuwe modi beschikbaar, waaronder een “Reporter” -optie waarmee je inhoud boven je schouder kan plaatsen als een visueel hulpmiddel, zoals als een nieuwsanker tijdens een tv-journaal.

Met de Standoud modus kun je boven inhoud zweven als een silhouet bovenop een diapresentatie. En de derde optie, Side-by-side, geeft je webcamfeed weer naast de inhoud die je presenteert. Standout komt deze maand uit, terwijl Reporter- en Side-by-side-modi binnenkort beschikbaar zouden zijn.

Nieuwe webinar ervaring

Er zijn drie verschillende typen beschikbaar in Teams (Meetings, Live Events en Webinars). Deze nieuwe functie ondersteunt duizend interactieve deelnemers en maximaal 10.000 deelnemers in view-only modus. Het opzetten van een webinar is hetzelfde als het aanmaken van een meeting en je kan hiervoor de ingebouwde registratiepagina gebruiken. Je kan deze pagina naar eigen smaak aanpassen of gewoon de standaard layout behouden.

Bereid je voor met K-Force, snel en zonder zorgen

Een adequate ICT-infrastructuur en digitaal vaardig personeel zijn onmisbaar voor een succesvolle implementatie van Microsoft Teams. Als je geen interne IT-service hebt, kan dit een uitdaging zijn. Dit is waar we kunnen helpen.

We zijn gespecialiseerd in Microsoft producten, cloud- en telecom oplossingen. Met ons team van meer dan 30 experts kan je erop rekenen dat wij je bedrijf in deze uitdagende tijden vooruithelpen.

Ons team van accountmanagers staat klaar om je te helpen

Christian K-Force Computer Solutions

Christian

Jordan K-Force Computer Solutions

Jordan

Jurgen K-Force Computer Solutions

Jurgen

Didier K-Force Computer Solutions

Didier

Jean-Marc K-Force Computer Solutions

Jean-Marc

Kaj K-Force Computer Solutions

Kaj

Kurt Everaerts K-Force Computer Solutions

Kurt

Hoe kunnen we helpen? Contacteer onze experts.

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


    Wij respecteren je privacy en gebruiken de ingebrachte informatie enkel om op jouw aanvraag te antwoorden.

    Of bel ons!

    We bespreken je project graag persoonlijk of via een videogesprek. Vraag een gratis consult aan bij een van onze IT- of telecomexperts om elkaar beter te leren kennen en jouw specifieke situatie te bespreken.