Blog

Snelle updates

Denk nú al aan je goeie voornemens en zet het nieuwe jaar veilig in! We hebben drie posters gemaakt voor onze klanten met gratis nuttige basistips om cyberaanvallen te vermijden. Download ze nu gratis via onderstaande knop en deel ze desgewenst met collega's. Of hang ze bvb. op in de vergaderzaal, bij de koffiemachine of in de kantine! Of waarom niet op toilet? Dan wordt deze zeker goed gelezen. Read more

Enige tijd geleden maakten we het nieuws bekend over onze acquisitie door ClearMedia. Vandaag gaan we nog één stapje verder en presenteren we met veel trots ons nieuwe logo en bijhorende branding. Read more

Maak kennis met onze collega Jurgen

Jurgen Van de Vyver K-Force Computer Solutions
K-Force nieuws

Maak kennis met onze collega Jurgen

We zijn fier om de oprichting van een nieuwe afdeling, specifiek gericht op het ondersteunen van notariaten met ICT en telecom, te kunnen aankondigen. Ook deze sector zet meer dan ooit in op digitalisering, en het gebruik van nieuwe technologieën levert potentieel enorme efficiëntievoordelen op. Het is een specifieke sector met specifieke noden, waar bijvoorbeeld de veiligheid van persoonsgegevens van het allergrootste belang is. Daarom vinden we het opportuun om hen de specifieke ondersteuning te bieden die ze nodig hebben. Hiertoe trokken we twee nieuwe collega’s aan die met een enorme rugzak aan praktijkkennis ons team komen versterken. Met Jurgen en Didier verwelkomen we twee fantastische collega’s die hun focus quasi uitsluitend op de notariaten kunnen richten.

We stellen je graag Jurgen voor aan de hand van een kort interview.

Zijn roots liggen in Wetteren, maar momenteel woont hij met zijn partner in Meise. Er zijn wel plannen om binnenkort terug te keren naar Oost-Vlaanderen, meerbepaald in het mooie Sint-Martens-Latem, nabij Gent.

Leuk weetje: met Jurgen verwelkomen we intussen onze derde Oost-Vlaamse collega. Ooit gestart met bijna uitsluitend collega’s uit Sint-Genesius-Rode of omliggende gemeenten, beginnen we stilaan collega’s alle Belgische provincies aan te trekken.

Wat heb je hiervoor gedaan?

Ik ben gestart in 2006 met de verkoop van (Proximus) telefooncentrales. Dit heb ik gedaan tot 2011. In 2011 groeide ik door tot sales manager om ook de kneepjes van het vak over te dragen aan het sales team. Gedurende deze jaren heeft de verkoop toch een heel mooie vlucht genomen.

In 2017 was ik actief voor Ecompass, bekend van Exemplis, dat natuurlijk bekend is van BNN. BNN staat voor het Beveiligd Notarieel Netwerk. 90% van het klantenbestand bestond uit notarissen.

Ik leidde een team van ongeveer 15 auditeurs en we waren actief in heel België. Mijn activiteit specialiseerde zich in bekabeling en telefonieoplossingen (telefooncentrales) als voorbereiding om BNN te kunnen installeren. We hebben in de 1,5 jaar voor de uitrol van BNN zo’n 1000 notarissen bezocht.

Hoe ben je bij K-Force terecht gekomen?

Via verschillende kanalen en partners, en voornamelijk Proximus-events kende ik Kurt al als zaakvoerder van K-Force. Kurt en ik delen grotendeels dezelfde langetermijnvisie op veel vlakken. Kurt was met K-Force op zoek naar extra mankracht en kennis om ondersteuning te bieden aan notarissen, en zo kwam van het een het ander.

Wat houdt je nieuwe job in?

Mijn officiële titel is “ICT & telecom expert notary & SME segment”. We willen zo compleet mogelijk zijn in de omschrijving, maar eigenlijk wil ik gewoon dat mijn klanten op de meest comfortabele manier kunnen werken. Ik denk in oplossingen die meerwaarde bieden in plaats van in producten. Het doel is om te zoeken naar de perfecte oplossingen om de ICT- & telecom-omgeving van de klant te optimaliseren.

Wat is voor jou belangrijk in je job?

De ultieme voldoening in mijn job is dat ik mijn klanten tevreden kan stellen. Dan ben ik dat ook. Verder is een goede verstandhouding met wederzijds respect enorm veel waard.

Kan je iets vertellen over je persoonlijke interesses?

Ik hou van afwisseling en mooie wagens. Als motorfreak maak ik graag rondjes met mijn Harley-Davidson Road Glide CVO. Als sportieve hobby speel ik golf.

 

Tijdens zijn eerste dagen bij K-Force is Jurgen al druk bezig met het opvolgen van klantenvragen en de komende tijd maakt hij zich verder vertrouwd met K-Force en onze manier van werken.

Wie daagt hem bij gelegenheid eens uit voor een golfsessie? ?

moto-jurgen

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.