Blog

Snelle updates

Interne server of toch de cloud? Bij Bang & Olufsen Spelier hebben ze even getwijfeld, maar ze hebben nog geen moment spijt gehad van hun keuze voor de cloud. Met Modern Workplace hebben zij de flexibiliteit waarnaar ze altijd op zoek waren. Zaakvoerder Bart Spelier en Sales Consultant Sven Wittebols leggen uit. Read more

Naast de oprichting van een afdeling specifiek gericht op het notariaat, nemen we ook een belangrijke stap met onze technische dienst. We zijn verheugd om onze nieuwe collega Shaun te verwelkomen. Read more

Maak kennis met onze collega Shaun

Shaun technical support team K-Force Computer Solutions
K-Force nieuws

Maak kennis met onze collega Shaun

Naast de oprichting van een afdeling specifiek gericht op het notariaat, nemen we ook een belangrijke stap met onze technische dienst. We zijn verheugd om onze nieuwe collega Shaun te verwelkomen. Hij zal onder meer onze helpdesk verder uitbouwen op het gebied van processen en flows. Aan de hand van dit korte interview kom je er meer over te weten en leer je hem wat beter kennen.

Wat heb je hiervoor gedaan?

Ik ben operations manager geweest bij een concullega en ik heb als teamleader gewerkt bij Audi Brussels. Nog daarvoor was ik generic process manager & change manager voor onder meer Daikin, Engie Belux en ISS. Mijn ervaring omvat onder meer het implementeren van cloudgebaseerde ITSM platformen (IT Service Management, bv. 4ME). Dit zijn platformen voor enterprice service management. Een voorbeeld is het koppelen van HR met IT of facilitaire diensten. Verder heb ik mij gespecialiseerd in het opzetten van processen en (workflow) automatisering, het geven van trainingen, organiseren en meewerken binnen audits, etc.

Hoe ben je bij K-Force terecht gekomen?

Van zodra ik de vacature had gezien, sprak deze mij enorm aan. Ik wilde weer iets doen waar ik me 100 % goed bij voel en waar ik waarde kan toevoegen. Dat heeft vooral te maken met enkele van de eigenschappen uit het K-Force DNA: transparantie, respect voor elkaar en teamwork.Ik heb dus bewust gekozen voor een kleinere structuur waar ik iets positiefs kan bijdragen aan het geheel.

Wat houdt je nieuwe job in?

Als teamleader van het technisch team ligt mijn focus op people management en optimalisatie van processen en de algemene organisatie. De bedoeling is om onze klanten nog efficiënter en beter te gaan helpen. We gaan ook volop inzetten op kennisdeling en verdere automatisatie. Mijn professionele ervaring zal hier zeker een toegevoegde waarde betekenen.

Wat is voor jou belangrijk in je job?

Zoals ik daarnet al zei zijn respect, teamwork en transparantie enorm belangrijke waarden voor mij. Ik hecht dus veel waarde aan het menselijke aspect. Zoals vele anderen leerde ik tijdens Covid dat naar het werk kunnen komen veel voordelen met zich meebrengt. Vaak is het gewoon veel efficiënter en aangenamer om zaken in persoon te kunnen bespreken of ergens samen aan te kunnen werken. Ik merkte ook dat ik wat geïsoleerd raakte tijdens die periode, dus ik ben heel blij met deze kans waarbij menselijk contact erg belangrijk is en blijft.

Nog maar net begonnen en nu al “on top of things”. Welkom Shaun!

 

Shaun woont in Sint-Stevens-Woluwe, vlakbij Zaventem met zijn vriendin, hond en kat. En nee, ze zitten elkaar niet de hele tijd in de haren. ? Hij adopteerde de hond, een Engelse cocker, van een fokkerij. Er was meteen een goeie klik en de twee zijn sindsdien onafscheidelijk. 

Zowel hij als zijn vriendin delen de passie voor muziek. Ze hebben een grote collectie cd’s, vinylplaten en zelfs tapes. Zoals je ziet dragen ze het hebben van muziek op een fysieke drager hoog in het vaandel. Het is en blijft tenslotte een heel andere ervaring dan gewoon een nummer streamen op Spotify.

In het verlengde daarvan is hij vaak te vinden op concerten. Hij luistert niet alleen graag naar muziek, hij maakt ook zelf muziek: hij speelt voornamelijk gitaar, maar zingt ook, speelt bas, drums en ook wat synthesizer.

hond-shaun-2-2-lr
shaun-music-2-lr

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.