Snelle updates

Interne server of toch de cloud? Bij Bang & Olufsen Spelier hebben ze even getwijfeld, maar ze hebben nog geen moment spijt gehad van hun keuze voor de cloud. Met Modern Workplace hebben zij de flexibiliteit waarnaar ze altijd op zoek waren. Zaakvoerder Bart Spelier en Sales Consultant Sven Wittebols leggen uit. Read more

Je hoort en ziet het vaak bij ondernemers: hun bedrijf groeit (te) snel waardoor niet alles even vlot verloopt, op heel wat vlakken. Gelukkig kunnen we je wat geruststellen want met onze full cloudoplossing verzacht je al een heel stuk van die groeipijnen. De case van onze klant Brioval is een mooi voorbeeld dat we graag delen. Read more

In de Mercedes-Benz concessie Eurostar 2000 in Sint-Pieters-Leeuw, tevens ook een AMG performance center, werken zo’n 40 werknemers gepassioneerd aan hun job - waarvan er een dertigtal dagelijks de cloud gebruiken. “De veilige en efficiënte cloudomgeving zonder limieten die K-Force voorstelde, was voor ons een absolute must”, aldus Tom Chabert, Customer Care Manager bij Eurostar 2000. En zo geschiedde. Read more

De cloud verzacht groeipijnen bij bedrijven

Brioval in de cloud bij K-Force
Testimonials

De cloud verzacht groeipijnen bij bedrijven

Je hoort en ziet het vaak bij ondernemers: hun bedrijf groeit (te) snel waardoor niet alles even vlot verloopt, op heel wat vlakken. Gelukkig kunnen we je wat geruststellen want met onze full cloudoplossing verzacht je al een heel stuk van die groeipijnen. De case van onze klant Brioval is een mooi voorbeeld dat we graag delen.

Over Brioval

Brioval is een bouwbedrijf dat zich specialiseert in verwarming, sanitair, elektriciteit, ventilatie en hernieuwbare energie en dit voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Ze zijn gevestigd in Ukkel en hebben zo’n 40 werknemers in dienst.

Brioval kent al een aantal jaren een sterk groeiparcours. Om aan de toenemende vraag van technische oplossingen te kunnen blijven voldoen, investeerde het in zijn team, maar ook in zijn ICT-omgeving.

Groeipijnen verzachten

Elio, zaakvoerder van Brioval: “Tijdens de coronacrisis kregen we veel opdrachten voor ventilatieprojecten. Ook de snel stijgende energieprijzen zorgen ervoor dat er veel vraag is naar hernieuwbare energie zoals warmtepompen, zonnepanelen en thuisbatterijen.

Een bedrijf dat snel groeit, krijgt wel eens te maken met groeipijnen. Als je goed georganiseerd bent op vlak van ICT, kan je die groeipijnen beperken. K-Force heeft er voor gezorgd dat we ook op dat vlak klaar zijn voor de toekomst.”

Brioval schakelde al in 2017 over op onze cloudomgeving. Zo beschikken ze al even over een flexibele en veilige oplossing op maat.

Waarom voor de cloud kiezen?

Gert, accountmanager bij K-Force: “Voor een KMO zijn in het algemeen schaalbaarheid, flexibiliteit, 24/7 beschikbaarheid en het hebben van een aanspreekpunt van groot belang. Dankzij deze oplossing staat de data van de klant gehost in twee Tier 3+ datacenters in België. Dit is een niveau van beveiliging dat de meesten op eigen houtje niet kunnen financieren, maar dankzij deze oplossing, worden de resources gedeeld (maar de omgevingen strikt gescheiden) en is financiering geen probleem meer.

Elio: “We hebben voor het cloudplatform gekozen omdat we het belangrijk vinden dat onze gegevens veilig bewaard worden, dat we tijd besparen en dat we kunnen werken vanop afstand. Het beste voorbeeld is de coronacrisis. Wij konden perfect verder blijven werken aan ons bedrijf en offertes blijven maken. Alle medewerkers waarvan de functie telewerk toestaat , konden dan ook hun job zonder onderbreking van thuis uit verder zetten.”

Een cloudoplossing is ideaal voor onder meer groeibedrijven omdat ze de mogelijkheid biedt om zeer snel uit te breiden.

Gert: “Brioval is begonnen met slechts enkele medewerkers die toegang nodig hadden tot de cloud. Intussen zijn dit er al een 13-tal. Hun omgeving is dus meegegroeid met hen. De klantenservice van Brioval doet ook avond- en weekendinterventies bij dringende pannes. Daarom zijn de 24/7 uptime garanties natuurlijk erg belangrijk. Dankzij het cloudplatform waarbij alle benodigde hardware, inclusief updates en onderhoud zijn inbegrepen, kunnen ze zich ten volle focussen op hun klantenservice.”

Interesse in verwarming, sanitair, elektriciteit, ventilatie of hernieuwbare energie bij een betrouwbare partner met focus op service en dienst na verkoop? Neem een kijkje op de website www.brioval.be.

Bekijk de video van dit succesverhaal

Bereid je voor met K-Force, snel en zonder zorgen

We zijn gespecialiseerd in cloud oplossingen. Met ons team van meer dan 30 experts kan je op ons rekenen om de “shift to digital” te maken.

Ons team van accountmanagers staat klaar om je te helpen

Christian K-Force Computer Solutions

Christian

Jordan K-Force Computer Solutions

Jordan

Jurgen K-Force Computer Solutions

Jurgen

Didier K-Force Computer Solutions

Didier

Jean-Marc K-Force Computer Solutions

Jean-Marc

Kaj K-Force Computer Solutions

Kaj

Kurt Everaerts K-Force Computer Solutions

Kurt

Hoe kunnen we helpen? Contacteer onze experts.

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


    Wij respecteren je privacy en gebruiken de ingebrachte informatie enkel om op jouw aanvraag te antwoorden.

    Of bel ons!

    We bespreken je project graag persoonlijk of via een videogesprek. Vraag een gratis consult aan bij een van onze IT- of telecomexperts om elkaar beter te leren kennen en jouw specifieke situatie te bespreken.

    Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.