Snelle updates

Interne server of toch de cloud? Bij Bang & Olufsen Spelier hebben ze even getwijfeld, maar ze hebben nog geen moment spijt gehad van hun keuze voor de cloud. Met Modern Workplace hebben zij de flexibiliteit waarnaar ze altijd op zoek waren. Zaakvoerder Bart Spelier en Sales Consultant Sven Wittebols leggen uit. Read more

Je hoort en ziet het vaak bij ondernemers: hun bedrijf groeit (te) snel waardoor niet alles even vlot verloopt, op heel wat vlakken. Gelukkig kunnen we je wat geruststellen want met onze full cloudoplossing verzacht je al een heel stuk van die groeipijnen. De case van onze klant Brioval is een mooi voorbeeld dat we graag delen. Read more

In de Mercedes-Benz concessie Eurostar 2000 in Sint-Pieters-Leeuw, tevens ook een AMG performance center, werken zo’n 40 werknemers gepassioneerd aan hun job - waarvan er een dertigtal dagelijks de cloud gebruiken. “De veilige en efficiënte cloudomgeving zonder limieten die K-Force voorstelde, was voor ons een absolute must”, aldus Tom Chabert, Customer Care Manager bij Eurostar 2000. En zo geschiedde. Read more

K-Force hielp SO Travel met de verhuis naar Waterloo-centrum

so-travel-move-webheader-nl
Testimonials

K-Force hielp SO Travel met de verhuis naar Waterloo-centrum

Je bedrijf verhuist of opent een nieuwe vestiging? Heb je al eens goed nagedacht over je internet, IT en telefonie? Kan je met al je vragen terecht bij je IT-partner of regel je alles zelf?

Wij hebben Sophie van reisbureau SO Travel onlangs geholpen met de verhuis naar het centrum van Waterloo. Sophie heeft een bloeiende zaak en heeft dus weinig tijd om alles zelf te regelen. Bij SO Travel staan ze steeds ter beschikking van hun klanten, dus een lange downtime is uit den boze. Met K-Force als allround IT-partner was een zo vlot mogelijke transitie van de internetlijn, de beschikbaarheid van hardware, data én de telefonie de allergrootste prioriteit bij deze opdracht. We hebben de klant stapsgewijs geholpen met tal van zaken.

 • Onze backoffice is al van bij het begin betrokken. Ze hebben achter de schermen de internet check-ups voor het nieuwe adres uitgevoerd en regelden de verhuis rechtstreeks met Proximus.
 • Telefonie via de cloud (Proximus Call Connect) werd geactiveerd voor het nieuwe adres.
 • Voorafgaand aan de verhuis werd er samen met de zaakvoerder goede afspraken gemaakt voor een vlot verloop en werd de planning in samenspraak opgesteld.
 • Tot slot werd alles netjes aangesloten en getest in de nieuwe kantoorruimte voor de opstart.

Dankzij deze ruime checklist en betrokken aanpak hebben we downtime tot een absoluut minimum beperkt. Had je zelf al stilgestaan bij al deze punten?

Positieve samenwerking

Onze samenwerking dateert intussen alweer van enkele jaren terug. Toen Sophie startte met haar (eenmans)zaak contacteerde ze ons om haar op IT-vlak bij te staan. Intussen is het reisbureau mooi gegroeid, want ze zijn al met 4 gedreven medewerkers. Hun noden zijn dus navenant meegegroeid, en we zijn blij om als flexibele IT-partner dit succesvolle reisbureau te mogen ondersteunen. Ook op de nieuwe locatie zorgen we de komende jaren graag voor gemoedsrust op IT-vlak.

Reizen? Schakel de hulp in van een professional.

Reis je graag zonder zorgen? Dan kan je terecht bij Sophie en haar team. De vier medewerkers hebben tonnen reiservaring en gaan de extra mile voor hun klanten. Ze kennen alle do’s en don’ts van de meeste reisbestemmingen en ze specialiseren zich in reizen op maat.

Ze stellen een maximaal aan gerichte vragen. Dankzij dit persoonlijke contact krijg je een reis aangeboden die écht helemaal naar wens is. Maak je graag een vliegreis, een cruise, een autovakantie of mag het wat avontuurlijker? Heb je helemaal géén tijd om een reis te plannen, maar wil je wel graag eens tot rust komen? Geen probleem. Nog belangrijker is dat je met SO Travel ook een persoonlijk aanspreekpunt hebt voor tips ter plaatse en bij problemen van welke aard dan ook. Vooral dit laatste punt is een vaak onderschat element bij het boeken van een reis.

Wij wensen Sophie en haar team veel succes op de nieuwe locatie!
Rue François Libert 14, 1410 Waterloo.
Meer info en contact: https://www.sotravel.be/.

Ons team van accountmanagers staat klaar om je te helpen

Christian K-Force Computer Solutions

Christian

Jordan K-Force Computer Solutions

Jordan

Jurgen K-Force Computer Solutions

Jurgen

Didier K-Force Computer Solutions

Didier

Jean-Marc K-Force Computer Solutions

Jean-Marc

Kaj K-Force Computer Solutions

Kaj

Kurt Everaerts K-Force Computer Solutions

Kurt

Hoe kunnen we helpen? Contacteer onze experts.

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


  Wij respecteren je privacy en gebruiken de ingebrachte informatie enkel om op jouw aanvraag te antwoorden.

  Of bel ons!

  We bespreken je project graag persoonlijk of via een videogesprek. Vraag een gratis consult aan bij een van onze IT- of telecomexperts om elkaar beter te leren kennen en jouw specifieke situatie te bespreken.

  Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.