Snelle updates

Interne server of toch de cloud? Bij Bang & Olufsen Spelier hebben ze even getwijfeld, maar ze hebben nog geen moment spijt gehad van hun keuze voor de cloud. Met Modern Workplace hebben zij de flexibiliteit waarnaar ze altijd op zoek waren. Zaakvoerder Bart Spelier en Sales Consultant Sven Wittebols leggen uit. Read more

Je hoort en ziet het vaak bij ondernemers: hun bedrijf groeit (te) snel waardoor niet alles even vlot verloopt, op heel wat vlakken. Gelukkig kunnen we je wat geruststellen want met onze full cloudoplossing verzacht je al een heel stuk van die groeipijnen. De case van onze klant Brioval is een mooi voorbeeld dat we graag delen. Read more

In de Mercedes-Benz concessie Eurostar 2000 in Sint-Pieters-Leeuw, tevens ook een AMG performance center, werken zo’n 40 werknemers gepassioneerd aan hun job - waarvan er een dertigtal dagelijks de cloud gebruiken. “De veilige en efficiënte cloudomgeving zonder limieten die K-Force voorstelde, was voor ons een absolute must”, aldus Tom Chabert, Customer Care Manager bij Eurostar 2000. En zo geschiedde. Read more

EP Equipment & K-Force: let’s grow together

EP Equipment new location
Testimonials

EP Equipment & K-Force: let’s grow together

Enkele jaren na de onboarding van onze klant EP Equipment mochten we hen helpen met de verhuis naar hun nagelnieuwe locatie in Huizingen. Hoe is dat gegaan en wat doet EP? Je leest het hier.

Designing products that simply work

EP Equipment is één van de grootste fabrikanten van elektrische vorkliften ter wereld. Voor elke toepassing en industrie bieden ze een breed scala aan machines om te voldoen aan de noden van operators in magazijnen en distributiecentra. Ze zijn in het bijzonder sterk in lithium aangedreven magazijnapparatuur en gaan van productontwikkeling en productie tot aftersales ondersteuning.

Goede keuzes van in het begin

Een hele boterham en dus ook veel verantwoordelijkheid naar hun klanten toe. Daarom is het altijd belangrijk geweest dat ook hun centrale IT-systemen stabiel en veilig zijn. Van in het begin hebben ze gekozen voor een cloudoplossing met gecentraliseerd onderhoud en ondersteuning door K-Force. Eerder maakten we hier al een leuke testimonial over (bekijk hier).

Nu blijkt opnieuw dat dit een goede keuze is geweest. Want intussen hebben ze een mooie groei gekend. De cloudomgeving van EP is meegegroeid naarmate er meer medewerkers en dus ook meer resources nodig waren. Achterliggend heeft ons technisch team dit steeds opgevangen, zonder onderbrekingen voor de klant.

Let’s move together

Die groei had als gevolg dat de originele drie locaties in Dworp, Huizingen en Lembeek te klein werden. Vandaar de verhuis naar één centrale locatie in Huizingen. Daar beschikken ze over een grotere oppervlakte (zo’n 5200m²) en zowel de stock als hersteldienst zijn er nu gecentraliseerd. Plaats genoeg dus om verder te groeien! Met een Proximus fiber internetlijn met 4G-backup blijven ze razendsnel en continu online. De verhuis naar de nieuwe locatie verliep mede dankzij de keuze voor een cloudoplossing op IT-gebied van een leien dakje. Er moesten bv. geen fysieke servers worden verplaatst. En Dankzij de VoIP-telefonie via Microsoft Teams bleef de hele organisatie bereikbaar tijdens de verhuis. Met K-Force als partner voor zowel IT als connectiviteit werd alles van A tot Z voorbereid, gepland en uitgevoerd in samenspraak met de klant.

De tagline van EP Equipment sluit dan ook goed aan bij onze samenwerking: “Let’s grow together”. We wensen EP Equipment heel veel succes op hun nieuwe locatie!

K-Force aanwezig bij de opening

We waren opgetogen toen we een uitnodiging kregen voor de officiële opening. De vaste technische en commerciële aanspreekpunten van EP Equipment bij K-Force, Geert en Jordan, kwamen met veel plezier een kijkje nemen.

Bekijk de video

Meer over EP Equipment op hun website: https://ep-equipment.com/.

Bereid je voor met K-Force, snel en zonder zorgen

We zijn gespecialiseerd in cloud oplossingen. Met ons team van meer dan 30 experts kan je op ons rekenen om de “shift to digital” te maken.

Ons team van accountmanagers staat klaar om je te helpen

Christian K-Force Computer Solutions

Christian

Jordan K-Force Computer Solutions

Jordan

Jurgen K-Force Computer Solutions

Jurgen

Didier K-Force Computer Solutions

Didier

Jean-Marc K-Force Computer Solutions

Jean-Marc

Kaj K-Force Computer Solutions

Kaj

Kurt Everaerts K-Force Computer Solutions

Kurt

Hoe kunnen we helpen? Contacteer onze experts.

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


    Wij respecteren je privacy en gebruiken de ingebrachte informatie enkel om op jouw aanvraag te antwoorden.

    Of bel ons!

    We bespreken je project graag persoonlijk of via een videogesprek. Vraag een gratis consult aan bij een van onze IT- of telecomexperts om elkaar beter te leren kennen en jouw specifieke situatie te bespreken.

    Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.