Snelle updates

Interne server of toch de cloud? Bij Bang & Olufsen Spelier hebben ze even getwijfeld, maar ze hebben nog geen moment spijt gehad van hun keuze voor de cloud. Met Modern Workplace hebben zij de flexibiliteit waarnaar ze altijd op zoek waren. Zaakvoerder Bart Spelier en Sales Consultant Sven Wittebols leggen uit. Read more

Je hoort en ziet het vaak bij ondernemers: hun bedrijf groeit (te) snel waardoor niet alles even vlot verloopt, op heel wat vlakken. Gelukkig kunnen we je wat geruststellen want met onze full cloudoplossing verzacht je al een heel stuk van die groeipijnen. De case van onze klant Brioval is een mooi voorbeeld dat we graag delen. Read more

In de Mercedes-Benz concessie Eurostar 2000 in Sint-Pieters-Leeuw, tevens ook een AMG performance center, werken zo’n 40 werknemers gepassioneerd aan hun job - waarvan er een dertigtal dagelijks de cloud gebruiken. “De veilige en efficiënte cloudomgeving zonder limieten die K-Force voorstelde, was voor ons een absolute must”, aldus Tom Chabert, Customer Care Manager bij Eurostar 2000. En zo geschiedde. Read more

Modern Workplace: cloud boven interne server

Modern workplace: cloud over local server
Testimonials

Modern Workplace: cloud boven interne server

Interne server of toch de cloud? Bij Bang & Olufsen Spelier hebben ze even getwijfeld, maar ze hebben nog geen moment spijt gehad van hun keuze voor de cloud. Met Modern Workplace hebben zij de flexibiliteit waarnaar ze altijd op zoek waren. Zaakvoerder Bart Spelier en Sales Consultant Sven Wittebols leggen uit. 

Cloud geeft meer flexibiliteit

“Wij werken vaak op projectbasis, en moeten ook regelmatig bij de mensen op locatie zijn”, begint Bart. “Daarom dat het voor ons zo belangrijk is dat we geen geografische beperkingen meer hebben: alle nodige gegevens en briefings worden meteen bij de klant gecheckt, zodat zowel de klant als wij steeds helemaal mee zijn – en alles voor iedereen duidelijk is.”

Focus blijft: tevreden klanten

“Meer zelfs: we hebben ook te allen tijde toegang tot onze gegevens, zoals ook onze Outlook-mails en Office in het algemeen”, pikt Sven in. “Dat geeft ons de mogelijkheid om snel terug te koppelen op vragen van de klant, die zo ook tevreden blijft.”

Vlot geholpen door partner

Ook van het partnersysteem met ClearMedia zijn ze heel tevreden. “Wij hadden contact met K-Force. Die deed er alles aan om onze werking en noden volledig te begrijpen, waardoor onze Modern Workplace-oplossing volledig aan ons bedrijf was aangepast. Zo werd ons ERP-programma bijvoorbeeld naadloos geïntegreerd, waardoor onze efficiënte werking gegarandeerd bleef. Bovendien werd alles bij K-Force intern ook nog eens perfect gedelegeerd naar de medewerkers. Het is duidelijk: wij zijn heel blij dat we niet voor de interne server hebben gekozen”, sluit Bart af.

Wie is Bang & Olufsen Spelier?

Bang & Olufsen ontwerpt en produceert high-end audioproducten, videoproducten en telefonie voor consumenten. Bang & Olufsen Spelier vind je al 35 jaar terug in Kortenberg, en is ondertussen uitgegroeid tot een van de grootste verkooppunten van het moederbedrijf.

Bekijk de video van dit succesverhaal

Bereid je voor met K-Force, snel en zonder zorgen

We zijn gespecialiseerd in cloud oplossingen. Met ons team van meer dan 30 experts kan je op ons rekenen om de “shift to digital” te maken.

Ons team van accountmanagers staat klaar om je te helpen

Christian K-Force Computer Solutions

Christian

Jordan K-Force Computer Solutions

Jordan

Jurgen K-Force Computer Solutions

Jurgen

Didier K-Force Computer Solutions

Didier

Jean-Marc K-Force Computer Solutions

Jean-Marc

Kaj K-Force Computer Solutions

Kaj

Kurt Everaerts K-Force Computer Solutions

Kurt

Hoe kunnen we helpen? Contacteer onze experts.

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


    Wij respecteren je privacy en gebruiken de ingebrachte informatie enkel om op jouw aanvraag te antwoorden.

    Of bel ons!

    We bespreken je project graag persoonlijk of via een videogesprek. Vraag een gratis consult aan bij een van onze IT- of telecomexperts om elkaar beter te leren kennen en jouw specifieke situatie te bespreken.

    Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.