Blog

Snelle updates

Het is tijd om je toetsenbord in te ruilen voor de knusse warmte van warme chocolademelk en wachtmuziek voor vrolijke kerstmuziek. Maar voordat je je laptop dichtklapt, sleeën we samen door deze checklist boordevol dingen die je misschien bent vergeten! ☕🎅🎄✨ Read more

Al meer dan 20 jaar is K-Force jouw partner in cloud-, ICT- en telefonie oplossingen. Onder meer door het vertrouwen van onze klanten en leveranciers zijn we uitgegroeid tot een referentie in België. We willen jullie hier nogmaals oprecht voor bedanken. We zijn dan ook enorm trots om het finaal akkoord m.b.t. de acquisitie van K-Force door ClearMedia aan te kondigen. Read more

Interne server of toch de cloud? Bij Bang & Olufsen Spelier hebben ze even getwijfeld, maar ze hebben nog geen moment spijt gehad van hun keuze voor de cloud. Met Modern Workplace hebben zij de flexibiliteit waarnaar ze altijd op zoek waren. Zaakvoerder Bart Spelier en Sales Consultant Sven Wittebols leggen uit. Read more

Naast de oprichting van een afdeling specifiek gericht op het notariaat, nemen we ook een belangrijke stap met onze technische dienst. We zijn verheugd om onze nieuwe collega Shaun te verwelkomen. Read more

K-Force versterkt dienstverlening onder de vlag van ClearMedia

announcement-acquisition-nl-featured2
K-Force nieuws

K-Force versterkt dienstverlening onder de vlag van ClearMedia

Al meer dan 20 jaar is K-Force jouw partner in cloud-, ICT- en telefonie oplossingen. Onder meer door het vertrouwen van onze klanten en leveranciers zijn we uitgegroeid tot een referentie in België. We willen jullie hier nogmaals oprecht voor bedanken.

We zijn dan ook enorm trots om het finaal akkoord m.b.t. de acquisitie van K-Force door ClearMedia aan te kondigen.

ClearMedia is een dochteronderneming van Proximus die gespecialiseerd is in cloud en security oplossingen. Dankzij deze strategische overname zal ClearMedia haar groeiambities in Wallonië en Brussel in een stroomversnelling brengen.

K-Force & ClearMedia, een logische stap

K-Force is doorheen de jaren geëvolueerd van een regionale ICT-partner naar een convergente partner in ICT, telefonie en internet in Vlaanderen, Brussel en Wallonië.

K-Force en ClearMedia werken al meer dan 10 jaar succesvol samen binnen een strategische partnerrelatie en we delen dezelfde bedrijfscultuur.

Onze aanwezigheid in Brussel en Wallonië, doorgedreven knowhow op het vlak van telefonie en ons team van ICT-talenten maken van deze overname een logische stap.

Een sterker K-Force

Ons team blijft onder de dagelijkse leiding van Kurt en Geert Everaerts actief vanuit het kantoor in Sint-Genesius-Rode. Dankzij deze strategische overname kan K-Force bijkomend rekenen op de jarenlange expertise in cloudoplossingen en diensten van ClearMedia.

Kurt Everaerts: 

Onze klanten kunnen dus absoluut blijven rekenen op de ondersteuning van het K-Force team, aangevuld met extra expertise van ClearMedia.

Zelfde merknaam, zelfde manier van werken

Voor jou als klant verandert er niets. ClearMedia is namelijk al jaren onze partner voor clouddiensten. Ook al maken we nu deel uit van een groter en sterker geheel, we behouden onze eigen identiteit, onze organisatie en manier van werken. We blijven voor onze klanten werken onder het merk “K-Force”.

Heb je nog vragen?

Geen probleem. Stuur ons een berichtje via de gekende kanalen of bel ons. We helpen je graag verder.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.