Blog

Snelle updates

Denk nú al aan je goeie voornemens en zet het nieuwe jaar veilig in! We hebben drie posters gemaakt voor onze klanten met gratis nuttige basistips om cyberaanvallen te vermijden. Download ze nu gratis via onderstaande knop en deel ze desgewenst met collega's. Of hang ze bvb. op in de vergaderzaal, bij de koffiemachine of in de kantine! Of waarom niet op toilet? Dan wordt deze zeker goed gelezen. Read more

Enige tijd geleden maakten we het nieuws bekend over onze acquisitie door ClearMedia. Vandaag gaan we nog één stapje verder en presenteren we met veel trots ons nieuwe logo en bijhorende branding. Read more

K-Force versterkt dienstverlening onder de vlag van ClearMedia

announcement-acquisition-nl-featured2
K-Force nieuws

K-Force versterkt dienstverlening onder de vlag van ClearMedia

Al meer dan 20 jaar is K-Force jouw partner in cloud-, ICT- en telefonie oplossingen. Onder meer door het vertrouwen van onze klanten en leveranciers zijn we uitgegroeid tot een referentie in België. We willen jullie hier nogmaals oprecht voor bedanken.

We zijn dan ook enorm trots om het finaal akkoord m.b.t. de acquisitie van K-Force door ClearMedia aan te kondigen.

ClearMedia is een dochteronderneming van Proximus die gespecialiseerd is in cloud en security oplossingen. Dankzij deze strategische overname zal ClearMedia haar groeiambities in Wallonië en Brussel in een stroomversnelling brengen.

K-Force & ClearMedia, een logische stap

K-Force is doorheen de jaren geëvolueerd van een regionale ICT-partner naar een convergente partner in ICT, telefonie en internet in Vlaanderen, Brussel en Wallonië.

K-Force en ClearMedia werken al meer dan 10 jaar succesvol samen binnen een strategische partnerrelatie en we delen dezelfde bedrijfscultuur.

Onze aanwezigheid in Brussel en Wallonië, doorgedreven knowhow op het vlak van telefonie en ons team van ICT-talenten maken van deze overname een logische stap.

Een sterker K-Force

Ons team blijft onder de dagelijkse leiding van Kurt en Geert Everaerts actief vanuit het kantoor in Sint-Genesius-Rode. Dankzij deze strategische overname kan K-Force bijkomend rekenen op de jarenlange expertise in cloudoplossingen en diensten van ClearMedia.

Kurt Everaerts: 

Onze klanten kunnen dus absoluut blijven rekenen op de ondersteuning van het K-Force team, aangevuld met extra expertise van ClearMedia.

Zelfde merknaam, zelfde manier van werken

Voor jou als klant verandert er niets. ClearMedia is namelijk al jaren onze partner voor clouddiensten. Ook al maken we nu deel uit van een groter en sterker geheel, we behouden onze eigen identiteit, onze organisatie en manier van werken. We blijven voor onze klanten werken onder het merk “K-Force”.

Heb je nog vragen?

Geen probleem. Stuur ons een berichtje via de gekende kanalen of bel ons. We helpen je graag verder.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.