Snelle updates

EP Equipment, een bedrijf dat wereldwijd magazijnuitrusting ontwerpt, produceert en verkoopt, moest dringend haar IT-systemen optimaliseren. K-Force bood hen met een oplossing in de cloud een efficiënte werking aan. Read more

EP Equipment, een bedrijf dat wereldwijd magazijnuitrusting ontwerpt, produceert en verkoopt, moest dringend haar IT-systemen optimaliseren. K-Force bood hen met een oplossing in de cloud een efficiënte werking aan. Read more

Century 21 Pro Domo is een kmo in de cloud. De medewerkers hebben altijd toegang tot applicaties en data, terwijl het bedrijf zich geen zorgen meer hoeft te maken over het beheer van eigen servers of ontsporende kosten. Read more

ICT om op te bouwen

c21-pro-domo
Testimonials

ICT om op te bouwen

Century 21 Pro Domo is een kmo in de cloud. De medewerkers hebben altijd toegang tot applicaties en data, terwijl het bedrijf zich geen zorgen meer hoeft te maken over het beheer van eigen servers of ontsporende kosten.

Met zijn vestigingen in Halle en Sint-Pieters-Leeuw is Century 21 Pro Domo het meest succesvolle vastgoedkantoor van Century 21 in de Benelux. Het bedrijf is vooral actief op de residentiële markt, maar biedt onder meer ook nieuwbouwprojecten en kmo-vastgoed aan. Doorheen de jaren bouwde Century 21 Pro Domo een eigen ICT-infrastructuur uit, met eigen servers, back-up op tape en zelfs een UPS (Uninterruptible Power Supply) om ook bij een stroompanne verder te kunnen werken. Na verloop van tijd bleek de infrastructuur echter niet meer up-to-date. “We konden er niet meer blindelings op vertrouwen”, zegt zaakvoerder Peter Logist, “en de onderhoudskosten begonnen op te lopen.”

Altijd beschikbaar

Samen met Proximus-partner K-Force Computer Solutions vond Century 21 Pro Domo een antwoord in de cloud. Zo hebben de zes medewerkers van Century 21 Pro Domo altijd toegang tot applicaties en data, onafhankelijk van het toestel dat ze daarbij gebruiken of de locatie waar ze zich bevinden. “We maken vooral gebruik van de klassieke kantoortoepassingen, zoals Word, Excel, Publisher en Outlook”, zegt medewerkster Sandrine Van Laethem. “Via Office 365 bevindt ook onze e-mail zich nu in de cloud.” Vooral het plaatsonafhankelijk werken biedt een groot voordeel. “Of we ons op kantoor bevinden in Halle of in Sint-Pieters-Leeuw, maakt geen verschil meer uit. We hebben altijd dezelfde toegang tot onze dossiers.”

Migratie in 1 dag

Voor de medewerkers van Century 21 Pro Domo vormde de overstap naar de cloud en Office 365 op zich niet echt een ingrijpende verandering. “Eigenlijk is het gewoon de inhoud van de oude servers die naar de cloud is verplaatst”, zegt medewerker Arno Vlaeminck. “De structuur van onze dossiers en archieven is dezelfde gebleven.” De migratie naar de cloudomgeving nam nauwelijks één dag in beslag. Dankzij de expertise van K-Force Computer Solutions hebben de medewerkers daar niets van gemerkt. Er was op geen moment een onderbreking in de beschikbaarheid van de systemen of de dienstverlening aan klanten.

Klaar voor groei

Voor Century 21 Pro Domo biedt de omgeving heel wat nieuwe mogelijkheden. “Daar was het ons uiteindelijk om te doen”, stelt Peter Logist. “Als we verder willen groeien, moeten we kunnen rekenen op een flexibele, makkelijk uitbreidbare ICT-omgeving. Die hebben we nu, zonder de zorgen voor eigen servers en toepassingen.” De oplossing in de cloud biedt Century 21 Pro Domo bovendien de transparantie die het bedrijf zocht. “Ook dat is een groot voordeel”, besluit Peter Logist. “We betalen iedere maand een vaste prijs per medewerker. We kunnen het budget voor ICT perfect voorspellen en onder controle houden. Onverwachte ICT-uitgaven behoren definitief tot het verleden.”

Over Century 21

Century 21 is de grootste vastgoedorganisatie ter wereld, met 7.700 kantoren in 74 landen. Sinds 1995 is het Amerikaanse bedrijf ook in België actief, via een netwerk van 182 kantoren.

Pluspunten

Eén werkplek, altijd beschikbaar, vanop om het even welk toestel
Meest recente applicaties
Veilige infrastructuur, met automatische back-up
Eenvoudig medewerkers toevoegen of verwijderen
Vaste, voorspelbare kosten per gebruiker per maand

Bereid je voor met K-Force, snel en zonder zorgen

We zijn gespecialiseerd in cloud oplossingen. Met ons team van meer dan 30 experts kan je op ons rekenen om de “shift to digital” te maken.

Ons team van accountmanagers staat klaar om je te helpen

Christian K-Force Computer Solutions

Christian

Gert K-Force Computer Solutions

Gert

Thierry K-Force Computer Solutions

Thierry

Michaël K-Force Computer Solutions

Michaël

Kaj K-Force Computer Solutions

Kaj

Kurt Everaerts K-Force Computer Solutions

Kurt

Thierry K-Force Computer Solutions

Thierry

Jean-Marc K-Force Computer Solutions

Jean-Marc

Hoe kunnen we helpen? Contacteer onze experts.

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


  Wij respecteren je privacy en gebruiken de ingebrachte informatie enkel om op jouw aanvraag te antwoorden.


  Of bel ons!

  We bespreken je project graag persoonlijk of via een videogesprek. Vraag een gratis consult aan bij een van onze IT- of telecomexperts om elkaar beter te leren kennen en jouw specifieke situatie te bespreken.

  Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


   How can we help you?